藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vivian
打印 上一主題 下一主題

自由行 vs 藍澄灣 [複製鏈接]

我今朝9:30出門口 到樓下大約有30 人排隊.
當時一輛的士都無. 結果等了5分鐘....

早在十一月到一月都好以有座過小巴返公 但自二月開始....:nowords:
的的復的的 日日答的的.   :nowords:
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:795fefb2a8="stephenyeong"]我今朝9:30出門口 到樓下大約有30 人排隊.
當時一輛的士都無. 結果等了5分鐘....

早在十一月到一月都好以有座過小巴返公 但自二月開始....:nowords:
的的復的的 日日答的的.   :nowords:[/quote]

我日日都係的的(有時過海)
您返中環嗎?
如果時間相若
可載您們一程過海
原居民2004~2013

Re: 自由行 vs 藍澄灣

[quote:963f113e5a="vivian"]今早約9:20am 小巴站有超過100人的自由行
小巴站正有兩架小巴正在上客
但上客速度非常緩慢
估計是自由行上車時又產生問題!!
當時一架的士都沒有
很少見 相信已被RC的住客截載吧!
當時有些RC的居民步過欲向小巴站搭小巴
均紛紛立刻掉頭走人
上蛇仔路截的士或另覓車輛
我也不例行![/quote]

:roll: 我就係o係o個陣行上蛇仔路上面截的士~ :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 自由行 vs 藍澄灣

[quote:61589c08ce="dracula"]
:roll: 我就係o係o個陣行上蛇仔路上面截的士~ :twisted:[/quote]

你做老細有錢冇所謂啦..
最慘係我地呢d貧苦大眾姐.... :em01:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

billy  :em16:
我個腦就係細~ 就算係老細 時間都係好重要~
o係呢 d 地方浪費無謂時間 係好唔值得~  而家係o個兩間神檯酒店冇照顧佢地 d 客o既交通而影響我地~ 小巴公司又做唔好服務~
見過鬼就唔怕黑啦~