藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: eric_818
打印 上一主題 下一主題

HIT 9 寫字樓交通 [複製鏈接]

順帶一提
和 x 好似已經同將會係 HIT 9 返工 o既 高層
租用左 RC 停車場 o既 部份車位.

其實去HIT9 & their office
真係無車路到嗎 ?
點解係要由RC呢到入?
原居民2004~2013

[quote:3ca17bc279="vivian"]其實去HIT9 & their office
真係無車路到嗎 ?
點解係要由RC呢到入?[/quote]
有路呀開左啦.我都見到有車行緊

[quote:ea47e05f8e="BT"][/quote]

期實你地講HIT 9係唔係tower 6 對住果度...???

p.s. BT原來咁型,咁大隻,RC 小女們一定........ :em04:
永遠愛著您 :em21: [/code]

哈哈哈.....唔好意思我鍾意男人架 :em12:

[quote:35af914a51="BT"]哈哈哈.....唔好意思我鍾意男人架 :em12:[/quote]

ops:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:6d1619bc27="dick&queenie"][quote:6d1619bc27="BT"][/quote]

期實你地講HIT 9係唔係tower 6 對住果度...???

p.s. BT原來咁型,咁大隻,RC 小女們一定........ :em04:[/quote]

Dick  :em05:

你係咪想我警告你?!  :em16:

我會發警告比你.
===

Re: HIT 9 寫字樓交通

[quote:68de83154a="eric_818"]

我個 friend 係 「和 x 固網/ 寬頻」o既 員工.[/quote]

想八一下 你個 fd 間公司係咪即係同N 字頭合併左果間呀?

如果係 我都識 D MGR 架 我可以幫手八下  h:

Re: HIT 9 寫字樓交通

[quote:1531084d71="Ice"][quote:1531084d71="eric_818"]

我個 friend 係 「和 x 固網/ 寬頻」o既 員工.[/quote]

想八一下 你個 fd 間公司係咪即係同N 字頭合併左果間呀?

如果係 我都識 D MGR 架 我可以幫手八下  h:[/quote]

我個 friend 果間應該係 HGC.

[quote:c728f21fa6="dick&queenie"][quote:c728f21fa6="BT"][/quote]

p.s. BT原來咁型,咁大隻,RC 小女們一定........ :em04:[/quote]

BINGO.  8)