藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

~煮野食~ [複製鏈接]

未得喎!(1min 前講既!)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:acd79d2c3b="H&H"]milk milk 仲有d 咩識整 過兩招黎啦 簡單快捷方便既餸就最岩我喇[/quote]

教你整三樣簡簡單單既野:

1. 香煎荷包蛋
2. 香蔥蛋白炒蛋黃............
3. 原隻生滾鮮蛋.........................

:

應該係中左msblast...
試試boot入safe mode 唔好插LAN線
然後search一下有無 MsBlast.exe 呢個file.....

你行過去吧啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我行到過去可能已經天光了............ :nowords:

[quote:8b3c10a611="leemoksau"]係我講o既﹐Robert都認o左了 :[/quote]俾妳拆穿左添 :sweat:

誤會了,其實上次我送俾 R 果個蛋糕o既背後,事前係有伯爵協助從旁指導我去整的!
所以我極其量叫做識................睇 :shock:  
所以真係唔該晒伯爵上次o既幫忙 :face13:  :em14:  :em19:
:em09:

[quote:5f8a25fde4="hales"][quote:5f8a25fde4="H&H"]milk milk 仲有d 咩識整 過兩招黎啦 簡單快捷方便既餸就最岩我喇[/quote]教你整三樣簡簡單單既野:
1. 香煎荷包蛋
2. 香蔥蛋白炒蛋黃............
3. 原隻生滾鮮蛋.........................

:[/quote]夠原味 :

1. 蝦米冬菇蒸蛋
2. 蒜蓉炒白菜
3. 洋蔥朱扒
:em09:

我整黎整去都係得魚蛋同雞翼.  :em06:
我都想學返多 D  野整.
===

[quote:0c63bcc6b6="Jess&Burns"]我整黎整去都係得魚蛋同雞翼.  :em06:
我都想學返多 D  野整.[/quote]

睇吓書多d整就ok架喇.
最緊要有白老鼠幫手食.
我d蛋糕就每一次都有進步.
都係多得d白老鼠咋.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:ec3d220001="hales"]應該係中左msblast...
試試boot入safe mode 唔好插LAN線
然後search一下有無 MsBlast.exe 呢個file.....[/quote]

嚴重離題,完全九唔搭八,即使係吹水,人地講整野食,無端端講Lan線
紅牌警告... :x 天子犯法,與庶民同罸 :HIT:

ops:
永遠愛著您 :em21: [/code]