藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 公公婆婆
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呎價創新高! [複製鏈接]

[quote:19d4cc35e1="R & M"][quote:19d4cc35e1="SEVEN"]低層638呎呢 ? 我開始放盤了 ![/quote]哈佬~些份~咁耐冇出現,去左邊樹威? :detective
何解想賣曾層樓呢?Sorry 好八掛添 h:[/quote]

因為我要去美國 !  :em12:

昭君出塞? :em19:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

恭喜你可以有機會出國 !
不要太心急賣..到時agnet又係到押你價 !
JANICE :em11:

Seven 您要走? when ?
希望您可以賣得高d
唔~ 六座少左個姊妹了  :cry:
原居民2004~2013

[quote:ed5b3108ce="Jojo"]Hello 公公婆婆

請問這個最新新高係6座49樓683尺單位,差唔多250萬成交是什麼單位????

Thanks.[/quote]

好似係B定C單位,即係中環海景!

10樓以下 ! 我想放180晤知會晤會太高 ?[/quote]

:em04: 180萬,尺價只係2800左右,其實如果唔急可以高少少,等人地壓下價都差不多!你個單位係乜野座向同景觀?

[quote:7a955a4338="SEVEN"][quote:7a955a4338="R & M"]哈佬~些份~咁耐冇出現,去左邊樹威? :detective
何解想賣曾層樓呢?Sorry 好八掛添 h:[/quote]因為我要去美國 !  :em12:[/quote] :face13: 一路順風,小心身體喇 :em02:

[quote:d15a2ead5b="公公婆婆"]10樓以下 ! 我想放180晤知會晤會太高 ?[/quote]

:em04: 180萬,尺價只係2800左右,其實如果唔急可以高少少,等人地壓下價都差不多!你個單位係乜野座向同景觀?[/quote]

真係咩 ! 可以賣成2800 ? :em04:
JANICE :em11:

[quote:c047d77334="OON"][quote:c047d77334="公公婆婆"]10樓以下 ! 我想放180晤知會晤會太高 ?[/quote]

:em04: 180萬,尺價只係2800左右,其實如果唔急可以高少少,等人地壓下價都差不多!你個單位係乜野座向同景觀?[/quote]

真係咩 ! 可以賣成2800 ? :em04:[/quote]

$2800 賣左
出面冇 $2800 o既 貨俾您買返.

another agent call me ....this time said $2m - 2.2m.....
few days ago.....$1.77m
:zdevil: :zdevil: :zdevil: