藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

RC好溫暖! [複製鏈接]

[quote:68e219a937="vivian"]Kiliyan
我們是同病相憐啊!
我訓覺重誇張 : 兩張羽絨 !!  :em07:[/quote]

嗚嗚~ 我仲係咁飲熱水添呀~ 不過 我好快就會戰勝寒冷~ 哈哈...唔可以比佢坐大既~
我都係兩張被呀 一張冷氣被+一張羊毛被 已經非常暖!     掂! :em11:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我又係G室 真係凍到死...... :em18:

又多一個同病相憐的人啊......   :cry:
hi Tomato nice to meet you !
原居民2004~2013

[quote:1b07235d16="vivian"]又多一個同病相憐的人啊......   :cry:
hi Tomato nice to meet you ![/quote]

Hello. Hello

Yan 上次去完你屋企 好想買返個暖風機 不過比人掃晒喇.....

我沒有開鮮風 沒有開窗 風從哪裡來? 是不是冷氣機的罅?

鮮風晤係中央咩 ? 有開關制 係邊樹 ??

一入屋門口牆上個掣 不是獨立 而是四個掣其中之一個 和廚房燈 及煤氣掣...一起~
不過 我覺得開和不開沒有分別!!

o下! 我一直以為係廚房個抽氣扇 原來係鮮風系統 如果要開的話連廚房個抽氣扇都要開 ! 設計真係怪怪地 !
JANICE :em11:

果個真係廚房抽氣扇
鮮風係長開 o既.

咦 咪住~ 我可能攪錯.... Sorry !  :em14:
等其他人advice .....

[quote:1dd2b6a4c1="vivian"]咦 咪住~ 我可能攪錯.... Sorry !  :em14:
等其他人advice .....[/quote]

又放流料 !  :hit: <講笑咋 !> :nowords:
JANICE :em11: