藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

業委會會議 [複製鏈接]

[quote:7f5b4ddafb="肥度"]我地連今次會開會都吾知囉....[/quote]

我平時趕住搭lift 都唔會睇notice 但係notice係有貼ge.....我都係上呢個網先知 所以多d上來啦..... :mrgreen:

[quote:6e5b4e85dd="Tomato"]無6座居民做委員都唔緊要 因為佢地會綜合我地d意見向管業處反映...同埋尋晚開會 所有居民都可以列席 佢地會比時間我地發表意見,所以唔會因為無6座人做委員 而6座居民ge意見因此被忽視 。[/quote]

咁 我地d問題點樣告訴業委會?
原居民2004~2013

[quote:0e33207520="vivian"][quote:0e33207520="Tomato"]無6座居民做委員都唔緊要 因為佢地會綜合我地d意見向管業處反映...同埋尋晚開會 所有居民都可以列席 佢地會比時間我地發表意見,所以唔會因為無6座人做委員 而6座居民ge意見因此被忽視 。[/quote]

咁 我地d問題點樣告訴業委會?[/quote]

2. 於各座設立業委會意見箱.
===

why there will be a change of 1座&5座保安員位置將會有調動??

仲有...係唔係所有人都出席得 ga??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:7ecd2689da="diedsee"]why there will be a change of 1座&5座保安員位置將會有調動??

仲有...係唔係所有人都出席得 ga??[/quote]

因為1座同5座ge保安位置係縮左入去 睇唔到門口 d陌生人入左來都唔知....

個會係所有居民都可以去 只係如果要決定一d事情ge時候 只有委員可以投票...

aiya~~比個名騙咗 tim
我仲以為只係業委可以去
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

個通告有沒有說 : 業主可同時列席嗎?
原居民2004~2013

Did the 業委會會議  discussed anything about Cable TV installation?
I\'m T2C...

[quote:737ce1a7e2="Wilkins"]Did the 業委會會議  discussed anything about Cable TV installation?[/quote]

有呀....

[quote:f03c654f25="Tomato"][quote:f03c654f25="Wilkins"]Did the 業委會會議  discussed anything about Cable TV installation?[/quote]

有呀....[/quote]

Any confirmed items to be shared?  Thanks.