藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

Patrick生日快樂! [複製鏈接]

多謝曬甘多位街坊 其實响rc有甘多好街坊真系好鬼開心 剩系尼點層樓都值20萬 在此我也希望各位在rc安居樂業 越住越發及身體健康 繼續發揮我地rc架團結及互助互愛精神.... :mrgreen:

生日願望系希望世界和平 系老土d 但系真系好希望會系感 徐此之外 亦希望南亞地震d死者早日安息 講起又心酸啦!! :em06:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

祝拍七兄~ 福如東海 壽比南山~
見過鬼就唔怕黑啦~

Patrick ~~~~  Happy Brithday To You ~~~~~   

PATRICK ; 祝你 生日勁快樂 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

生日快樂!
JANICE :em11:

祝生日快樂 開開心心!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

真系勁多謝大家
其實你地架祝賀巳經實現左 我今日真系好開心.
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

祝你同家人開開心心,身體健康

patrick 生日快樂
係 RC住 安居又寫意  :mrgreen:

生日快樂 願你們一家齊齊整整 平平安安~ 同埋廚藝繼續精湛~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)