藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

感動的一塌糊塗剛才說生病了leemoksau就送藥給我 [複製鏈接]

冇本心~我係阿水妳都唔"朱" :em01:

R 發言會放個 R 字係文章尾段!

我係~~~M :mrgreen:

那個甚麼橘子
好苦啊
可見是良藥

[quote:6a9af45c96="Mr. & Mrs. FireFire"]小恐龍如果你係男仔就可以以身相許.... [/quote]
嘩~~~~~~~ :em04:

[quote:cb9913793b="小恐龍"]
哇哇哇
這麼晚了你還喝酒啊 :em05:  :em05:[/quote]
就係咁夜先至要飲D酒(幫助睡眠)。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:74617efcab="R & M"]冇本心~我係阿水妳都唔"朱" :em01:

R 發言會放個 R 字係文章尾段!

我係~~~M :mrgreen:[/quote]
禽晚三點幾﹐依家仲唔訓﹖ :em20:

[quote:7711bcd795="小恐龍"]那個甚麼橘子
好苦啊
可見是良藥[/quote]
咁就要問R&M了。

[quote:665b0b4a30="Mr. & Mrs. FireFire"]小恐龍如果你係男仔就可以以身相許.... [/quote]
如果係男仔我未必會送藥。(我有性別歧視o架)

[quote:9b52486a67="leemoksau"]禽晚三點幾﹐依家仲唔訓﹖ :em20:[/quote]
我而家就去同周公談心喇~

:em02:

[quote:eda51529e4="leemoksau"][quote:eda51529e4="小恐龍"]那個甚麼橘子
好苦啊
可見是良藥[/quote]咁就要問R&M了。[/quote]
哈哈~我都喉嚨痛,不過我都未沖過這瓶飲!

聽朝沖o黎試o下先 :roll:

(真係要訓)

[quote:9d488cb411="R & M"]我都喉嚨痛[/quote]
禽日果碗雪耳木瓜粥開始發作了 :em12: