藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

廁所臭味仲未消除!!!!!!! [複製鏈接]

條渠係响度 但唔係個個單位條渠都有事架ma.

你地唔好咁驚啦~ 個個人的家都有厠所 都有屎渠架啦~ 好正常架喎. 無事係唔會無啦啦臭既.
你地咁講 我重驚!  :em07:  :em07:
好似我誤導左大家咁 其實我只係估 Maggie&JOhnny 的家 是屎渠有問題. 而唔係大家估既死老鼠姐.
===

你地沖水要幾多次先掂 ?我起碼兩次 !
有時都幾無奈 ! 有次朋友上我家按左兩次沖力都好慢 ?
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:eb17770ff6="BLUE"]你地沖水要幾多次先掂 ?我起碼兩次 !
有時都幾無奈 ! 有次朋友上我家按左兩次沖力都好慢 ?[/quote]

呢個真係死証. 解決方法係成個廁所換左佢.
===

其實我已經換左個水泵  ; 都你無用 !
佢係一時得;一時晤得喎 ! 激死 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:fd4a11869c="BLUE"]其實我已經換左個水泵  ; 都你無用 !
佢係一時得;一時晤得喎 ! 激死 ![/quote]

我都係一時得 一時唔得.
===

不單係rc其它新屋苑都係咁設計的 !

都好D 有人陪 仲以為得RC係咁!

最重要係晤好有臭味 !
我都覺得有陣味 不是如廁後喎 !
係什麼原因 ????

[quote:4670a0c027="CHEUNG"]最重要係晤好有臭味 !
我都覺得有陣味 不是如廁後喎 !
係什麼原因 ????[/quote]

但我既情況係突然間有陣味咋 唔係咁嚴重 亦都唔係如廁後架! 係突然個座廁有d聲 咁就開始有味 咁我就蓋底個座廁蓋 再沖廁 咁就無事喇! 好奇怪! :?:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:b8e671799b="Jess&Burns"]會唔會同呢樣野有關?

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=31610&highlight=#31610[/quote]

佢又唔似個屎渠有事 因為陣未係近廁所門口天花傳落黎 都唔知有冇毒 :em18:  :em18: ....唉...聞得多真係好辛苦 :em15:  :em15: .......... :em01:  :em01:  :em01:
2座A - original \"M&J\"