藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

我地從聚會(簽名回)回來了 [複製鏈接]

我地都想耍呀.... ..唔該

不過今日傾計,發現左好多野都係好巧合,
實在太攪笑喇!!! :em17:

[quote:46ce5b6e2d="Mr. & Mrs. FireFire"]係喎................saga 我要睇相........... :mrgreen: thx !!![/quote]

saga 未上到呢個網呀~
我叫佢盡快 send 俾你地丫  

今晚真係好開心 原來呢度真係有好多型男索女呀!!!!!!!!!!!!!!!

:em04:  :em04:  8)  8)

[quote:fcbdda7cfe="bobo"]我地都想耍呀.... ..唔該

不過今日傾計,發現左好多野都係好巧合,
實在太攪笑喇!!! :em17:[/quote]
有乜o野咁巧合呀,講o黎聽下丫,等我o地d無去o既街坊都笑下嘛

咁聽日會唔會少d人架 我聽日到喎 記住照顧下我喎唔好唔理我呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

有d就本身已經係鄰居啦,仲耍係住對而屋喎,

又有一pair係同年同月同日生日,

你話攪唔攪笑呀???? :em17:

[quote:8d5d4db340="bobo"]有d就本身已經係鄰居啦,仲耍係住對而屋喎,

你話攪唔攪笑呀???? :em17:[/quote]
即係依家係鄰居,第時又住對面屋呀 :em05:
咁o個pair係邊個講唔講得呢?
又真係幾o岩喎

.....咁我要問下當事人先得喇!!!!! :em17:  :em17:

[quote:b31939398d="bikbark"][quote:b31939398d="bobo"]有d就本身已經係鄰居啦,仲耍係住對而屋喎,

你話攪唔攪笑呀???? :em17:[/quote]
即係依家係鄰居,第時又住對面屋呀 :em05:
咁o個pair係邊個講唔講得呢?
又真係幾o岩喎[/quote]

其實係而家住對而呀 :  :

咁緊係啦,要尊重當事人嘛