藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ida-cheung
打印 上一主題 下一主題

個浴缸去水越來越慢想打開來通通佢但開唔到. [複製鏈接]

[quote:c861e56050="dracula"][quote:c861e56050="Billy"][quote:c861e56050="dracula"]我諗我都要買個 PUMP PUMP 先得~ 而家半缸水都要去 5分鐘[/quote]

好慢喎 我有bump可以過黎借. :em19:
不過買過看門口都要o既....[/quote]

唔該哂你先~  :em14:
不過真係要買個看門口~[/quote]

住咁近又使咩客氣.....     

其實...我...入伙到而家成4個月都未買bump...

睇o黎真係要買番個至得 :roll:

[quote:34f7e79d99="R & M"]其實...我...入伙到而家成4個月都未買bump...

睇o黎真係要買番個至得 :roll:[/quote]me too 不過都要落樓下日本城幫趁喇!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:299df9abde="H&H"][quote:299df9abde="R & M"]其實...我...入伙到而家成4個月都未買bump...

睇o黎真係要買番個至得 :roll:[/quote]me too 不過都要落樓下日本城幫趁喇![/quote]

how much??? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:93df61ac91="H&H"]me too 不過都要落樓下日本城幫趁喇![/quote]
咁妳個廁所同浴缸有無試過塞啊?

RC叫服務式住宅係咪因為係RC住成日都要搵人服務!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:46e2af586d="R & M"][quote:46e2af586d="H&H"]me too 不過都要落樓下日本城幫趁喇![/quote]
咁妳個廁所同浴缸有無試過塞啊?[/quote]咁又冇..不過浴缸去水好似越黎越慢仲去水聲仲幾大所以想pump下佢之0麻
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:9183ca83ed="H&H"]咁又冇..不過浴缸去水好似越黎越慢仲去水聲仲幾大所以想pump下佢之0麻[/quote]
我個浴缸都係咁,而且廁所之前就試過塞一次,認真麻煩 :?

浴缸去水好似越黎越慢pump左好多次都無乜改善到 ?
是否塞左 ? 請問仲有無辦法 ?
:em14:  :em14:
JANICE :em11:

[quote:ae85c2bad5="OON"]浴缸去水好似越黎越慢pump左好多次都無乜改善到 ?
是否塞左 ? 請問仲有無辦法 ?
:em14:  :em14:[/quote]

係塞o左~
辦法有:
1. 先開幾寸水 用廁所泵泵下佢~
2. 用支通渠佬通下佢~
3. 可能只係 d 頭髮塞住 用木筷子夾走佢~
4. 搵你男朋友通下佢~
5. 請人返o黎通~
見過鬼就唔怕黑啦~