藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣單位出售 [複製鏈接]

我果層有兩個好耐唔見有人出入.
一個租出.
一個賣左裝修中.
其他正常...

我個層應該全部入曬伙了 !

我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉!

我0個層知道入左伙係B D F G........E單位間中有人 H單位剛剛有人入來住 但係佢地好夜先返來 又時返來一陣又走左.....

[quote:95b39a6923="Jeffrey & Shirley"]我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉![/quote]

H 和 A 好大分別? 差 5 萬?? :?:

我果層就好似入晒伙喇...可能有d未完全搬入黎咁上下...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:97596137c3="維也納"][quote:97596137c3="Jeffrey & Shirley"]我就 G 同 H 座無人出入,由其是 H 我廚房個窗成日都見到黑漆漆。但係好似近日又有成交。

說回買樓當日,個 sales 話只有 H,我就話 A 好 D。最後比多 5 萬買左個 A 番黎。而家都算值得囉![/quote]

H 和 A 好大分別? 差 5 萬?? :?:[/quote]

入屋之後比較會明顯 D,因 H 單位望吾曬個泳池,而 A 就可以望多 D 囉! :em04:

[quote:ff0b72c03e="Jeffrey & Shirley"]其實大家附近單位,有無 D 未收樓未入伙既情況呀?[/quote]
有!在我隔離兩家都剛轉了手,遲些他們應該會進行裝修,到時又有排噪 :em18:

[quote:4aac80d0d4="R & M"][quote:4aac80d0d4="Jeffrey & Shirley"]其實大家附近單位,有無 D 未收樓未入伙既情況呀?[/quote]
有!在我隔離兩家都剛轉了手,遲些他們應該會進行裝修,到時又有排噪 :em18:[/quote]

你地而家係 RC / 公司呀?

[quote:debfae03ae="Jeffrey & Shirley"]你地而家係 RC / 公司呀?[/quote]
係公司 :!:

蛇王上網同你地傾計...呵呵呵