藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vivian
打印 上一主題 下一主題

北京地點一問 [複製鏈接]

冇開鋪咩咁得閑上綱.
重有小心離題啊...... 8)
過去講番你同poon個表妹啦... :mrgreen:

"人為什麼會寂寞? 
因為少左一個人?
唔係! 係因為多左一個人....."

vivian 點解多左一個人會寂寞呀?
見過鬼就唔怕黑啦~

要唔要開條thread大家研究下?
原居民2004~2013

[quote:e0f581e2e9="dracula"]"人為什麼會寂寞? 
因為少左一個人?
唔係! 係因為多左一個人....."

vivian 點解多左一個人會寂寞呀?[/quote]

或者我可以答到你....

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5184
===

[quote:d056c7a685="vivian"]要唔要開條thread大家研究下?[/quote]

好呀~ 8)
見過鬼就唔怕黑啦~

Jess&Burns post左段文章比您睇......
原居民2004~2013

[quote:23ad195843="Billy"]冇開鋪咩咁得閑上綱.
重有小心離題啊...... 8)
過去講番你同poon個表妹啦... :mrgreen:[/quote]

沉晚飲多o左.... 頭先鼠返o黎訓o左一陣~ 而家要走 lu~
見過鬼就唔怕黑啦~

dracula ; 飲咁多酒小心傷身!
JANICE :em11:

[quote:07440033c4="OON"]dracula ; 飲咁多酒小心傷身![/quote]

....我冇醉....邊個...話...我醉..... :em15:
見過鬼就唔怕黑啦~

通常醉o左果個都係會講︰

....我冇醉....邊個...話...我醉.....  :em15: