藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

好懐念昨晚大食會呀!!! [複製鏈接]

[quote:3f10fd9af7="dracula"]咁而家行喇~~~ go~~~[/quote]
你唔好大我 :em16:

只要柏七講一句.....我地.....即上...

等我送個 friend 走先~ 現在要先閃一陣~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b5eb6330c0="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]
最好都係星期六晚喇,因為絕大部份人第二日都唔駛返工

如果無意見 不如上wychan度囉 橫掂今日比老闆炳黎 有d唔開心 :em18:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:dc0fa02afd="atrick & Cherry"]如果無意見 不如上wychan度囉 橫掂今日比老闆炳黎 有d唔開心 :em18:[/quote]
無問題,我而家pm個電話俾你。

我得喎.
不過要洗完個頭先.
上我道都得.
女友唔o係度 好free啊..

[quote:3711858f71="Billy"]我得喎.
不過要洗完個頭先.
上我道都得.
女友唔o係度 好free啊.. [/quote]

好 15分鐘後扯肯馬上黎 :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:adafe0bf34="Billy"]女友唔o係度 好free啊.. [/quote]
我係度o既時候你好辛苦咩? :evil: 你想打橫死定打直死呀? :twisted:
(代你女友講o既 :em17: )

[quote:45dd082fec="R & M"][quote:45dd082fec="Billy"]女友唔o係度 好free啊.. [/quote]
我係度o既時候你好辛苦咩? :evil: 你想打橫死定打直死呀? :twisted:
(代你女友講o既 :em17: )[/quote]

上唔上黎11:30pm.

Go...go...go...