藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

新床到 [複製鏈接]

[quote:e7cce74e00="OON"]可能Jeffrey & Shirley係大單位 所以你睇晤到喇 ![/quote]

我係 A 單位,不過度門造係窗台o個邊,所以好似方向相反左囉! :mrgreen:

[quote:c70d6ae1a8="Billy"][quote:c70d6ae1a8="dick&queenie"][quote:c70d6ae1a8="Billy"]你都唔明. :em16: 緊係等緊張結婚証書啦....... :mrgreen:[/quote]

車...我又唔係要佢地兩公婆,響屋企招呼我地,好似ANDY咁咪又一樣。 :mrgreen:[/quote]

又係播. :mrgreen:
咁係覺得應該係肥生般入黎先.
定肥太般入黎先呢...... [/quote]

Billy

小心講野呀!就算我係 "肥生",亦吾可以出現 "肥太" 哩個字,何況我係 "積生" 呢!

嘩 ! 好羨慕 ! RC 全部都係一雙一對 有無D係一個人住呢 ?(除了我之外)
JANICE :em11:

[quote:cd12b2f142="OON"]嘩 ! 好羨慕 ! RC 全部都係一雙一對 有無D係一個人住呢 ?(除了我之外)[/quote]

德古拉百爵。 :em04:

有呀 我都係一個人住.
星期六日例外. :mrgreen:

[quote:e971d35df3="Billy"]有呀 我都係一個人住.
星期六日例外. :mrgreen:[/quote]

星期六日好多人住咖!

[quote:325c9b5888="Jeffrey & Shirley"]

Billy

小心講野呀!就算我係 "肥生",亦吾可以出現 "肥太" 哩個字,何況我係 "積生" 呢![/quote]

唔好意思呀 肥生.
明白你愛妻如命.
Sorry Sorry. :em14:  :em14:

RC男士又真係幾好喎 ! 咁鬼錫老婆..女友...!
JANICE :em11: