藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

長沙灣碧海藍天 [複製鏈接]

港島區 我會選貝沙灣同嘉亨灣.
九龍區 我會選碧海藍天同君臨天下.
新界區 我會選藍澄灣同維景灣畔.

今個星期最新樓盤 香港渣甸山 名門.
http://www.midland.com.hk/agency/chi/residential/developer_project/thelegend/

新界區 我會選藍澄灣同維景灣畔.

維景灣同藍澄灣比較
我會選擇藍澄灣 只因為平 靚 正 !

我會選擇藍澄灣 只因為平 靚 正 !

Agree !!!!

都唔平啊.
我果時問過價.
三座10樓內園要280萬. :shock:
最後冇買.

Billy do you refer to RC?? :mrgreen:

[quote:8947578cf0="Little Alice"]Billy do you refer to RC?? :mrgreen:[/quote]

唔鍾意RC就賣o左換o左樓啦.
咩都唔計剩計班好鄰居己經唔捨得賣.
除非樓價大升賣樓轉租.
如果唔係起碼住五年先捨得賣.

[quote:478eccaeb8="Billy"][quote:478eccaeb8="Little Alice"]Billy do you refer to RC?? :mrgreen:[/quote]

唔鍾意RC就賣o左換唔樓啦.
咩都唔計剩計班好鄰居己經唔捨得賣.
除非樓價大升賣樓轉租.
如果唔係起碼住五年先捨得賣.[/quote]

同意啊!  

[quote:fc534468e8="Billy"]都唔平啊.
我果時問過價.
三座10樓內園要280萬. :shock:
最後冇買.[/quote]

你所只三座10樓內園要280萬係rc嗎 ? :?:

Dreaming!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1219e7344c="OON"]

你所只三座10樓內園要280萬係rc嗎 ? :?:[/quote]

長沙灣碧海藍天 呀.