藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

西田百貨秋季大減價............^0^ [複製鏈接]

點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:c4c66871bc="leemoksau"]點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:[/quote]

冇錯!! 你唔係女人...... :em13:

你係女仔.. :mrgreen:  :em12:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:7e2bcad756="wychan"][quote:7e2bcad756="leemoksau"]點解我唔鐘意呢? :?:  唔通我唔係女人? :em03:[/quote]

冇錯!! 你唔係女人...... :em13:

你係女仔.. :mrgreen:  :em12:[/quote]

點介定女人同女仔架... :

我諗Andy的意思係:有男朋友或者老公就介定為女人冇就介定為女仔.係唔係呀?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:ca0b3b6386="wychan"]睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping[/quote]

我既定義是...
未婚------->女仔.
已婚------->私奶.

其實女人同女仔都係一樣 只係形容晤同之馬 為什麼要執著個字眼呢 ?

[quote:565000d910="Billy"][quote:565000d910="wychan"]睇來都要驗明正身先得啦.....

檢驗方法........................................ 測試她喜不喜歡shopping[/quote]

我既定義是...
未婚------->女仔.
已婚------->私奶.[/quote]

咁離左婚叫乜 ?

[quote:0fb7694518="SEVEN"]其實女人同女仔都係一樣 只係形容晤同之馬 為什麼要執著個字眼呢 ?[/quote]

唔同 :em16:
呀婆係女人.
但你會唔會叫呀婆做女仔呀. :em12:

會啊 ! 我都會叫我外婆做小姐或靚女 阿媽叫靚女媽咪 老豆叫靚仔...