藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

黎明廣告 [複製鏈接]

[quote:aaaba39d9d="Jeffrey & Shirley"]亞 Dick

係廣告裡面,Leon 攞住嗰部係最新既LG 8130 黎傢。

另外 NEC 出左一部都好細既 3G 機,個女主角手上橙色嗰部就係。[/quote]

真的嗎??? :em04:
冇留意到....可以post 有關料嗎??
一直都想用3G,無奈老婆唔同我玩,唔比出機
但老婆話,下年佢生日,先肯就同我一齊玩3G....有各位做証呀!!! :em12:  :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

月費會晤會好貴 ??
JANICE :em11:

[quote:88a886ff8e="dick&queenie"][quote:88a886ff8e="Jeffrey & Shirley"]亞 Dick

係廣告裡面,Leon 攞住嗰部係最新既LG 8130 黎傢。

另外 NEC 出左一部都好細既 3G 機,個女主角手上橙色嗰部就係。[/quote]

真的嗎??? :em04:
冇留意到....可以post 有關料嗎??
一直都想用3G,無奈老婆唔同我玩,唔比出機
但老婆話,下年佢生日,先肯就同我一齊玩3G....有各位做証呀!!! :em12:  :em12:[/quote]

three.com 就有啦!

放心我做證!同埋幫你求情盡快完成你個心願望啦!

才生才太 你o地係我暫時認識o既唯一一pair人﹐個男o既想出3G而個女o既唔想...
通常都係相反o架嘛  :em07:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

老公...わがりますたが?唔好諗住借啲倚令到而家部電話唔覺意失踪就可以出部3G呀!  我仲有部spare豬x90响喥比你用。 所以呢...積肥都唔駛同佢求情喇... 8)

q.

[quote:3a4caa7aa3="dick&queenie"]但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

老公...わがりますたが?唔好諗住借啲倚令到而家部電話唔覺意失踪就可以出部3G呀!  我仲有部spare豬x90响喥比你用。 所以呢...積肥都唔駛同佢求情喇... 8)

q.[/quote]
財子,真係幫你吾到! :!: 唯有祝你非常之吾好運啦!

[quote:b220c34448="dick&queenie"]但我真係由頭到尾都冇諗住出噃...而家好好地有部ok0既電話仔用吓咪得囉!  見唔見倒個樣對我嚟講並唔重要(興趣不大),其他所謂勁0既功能我又用唔著,所以暫時都仲係覺得本人及直系親屬唔應該花$喺呢方面 :em16: ...

q.[/quote]

Dick少我都好同情你. :
但"你o既死穴"亦有佢o既道理播.

仲有就係我老公大人而家用緊嗰部都已經係啲勁嘢嚟0架喇!!!  鬼咁多功能...仲想點呀??? :evil:

q.