藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

那個大陸老婆的帖子嚴重誤導大家啊 給大家看看一個正常點的 [複製鏈接]

[quote:22ed6153c5="leemoksau"][quote:22ed6153c5="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]
非也非也.  :em16:
大陆女仔唔系净靠个样来留住男人o既心. 挡不住的是......
......温柔.[/quote]

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的

[quote:c83f39e345="小恐龍"][quote:c83f39e345="leemoksau"][quote:c83f39e345="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]
大陆女仔唔系净靠个样来留住男人o既心. 挡不住的是......

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的[/quote]
言下之意......香港女仔恶 right?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

惡女仔先好呀..........恐龍仔~~~~~~~~~~~~

都唔識貨~
===

[quote:91c2b9c51d="leemoksau"][quote:91c2b9c51d="小恐龍"][quote:91c2b9c51d="leemoksau"][quote:91c2b9c51d="小恐龍"]
個女仔好鬼死普通啦

[/quote]

係話個女仔的樣很一般

大陸的女仔我都幾中意啦

好體貼的[/quote]
言下之意......香港女仔恶 right?[/quote]

香港女仔我也很喜歡啊

美麗的女生無論是哪裡的都一樣那麼討人喜歡

番大陸同客食飯....
記得D飯店"知客"...又靚又好鬼禮貌同禮貼, ops:
落order時,陰聲細氣,塊面烘埋黎望住你講:先生~~請問有咩想"石"~~。
嘩,咪講少呀真係。 :em04:
香港女仔,只係識扮串,響條街時,成日以為自己係model........oh~~shit :em20:

所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:cd8326b5b9="dick&queenie"]
所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]

我老婆都好好o個wor!!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Yes~~~
whatever how good are the girls~~
The best WIFE!!!
[```]

[quote:20d478f3ee="dick&queenie"]番大陸同客食飯....
落order時,陰聲細氣,塊面烘埋黎望住你講:先生~~請問有咩想"石"~~。
香港女仔,只係識扮串,響條街時,成日以為自己係model........oh~~shit :em20:

所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]

"吃不到的葡萄是酸的"
===

[quote:0e2a081212="dick&queenie"]番大陸同客食飯....

Dick

知你對你老婆一心一意,都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。

RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。

各位姊妹,啱唔啱聽?

我講下笑咋..... 我知阿dick 係太愛佢老婆啦~所以其他女人看不上眼姐.

香港d 女仔除左惡之外 重好玩得同好大方既. 唔會angry 啦~
===