藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣沒有隔音屏障 [複製鏈接]

[quote:5b3f2d43ce="Mr. & Mrs. FireFire"]算唔算好消息... [/quote]
上次(好似是9月)都這樣回覆
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:9694861707="Jeffrey & Shirley"]大不了大家一齊訓街抗議! :em10:

Patrick 與埋你啦! :wink:[/quote]

有嘢齊齊玩 有街齊齊訓 ~ YEAH!! :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

其實政府架嘢只不過系大家鬥耐性 :em08:  邊個放棄先邊個就輸家 之前陳議員也講過尼個可能系1個長期抗爭 :em10: 可能須要成1年時間 故希望每1個愛RC架人都能夠團結及支持我地繼續爭取. 謝謝!! :em19:  

終歸到底 都系因為香港而家D官員質素太差 而家佢地所持架理據都重系因為尼個系商業樓宇 而室內也裝設有冷氣系統 這是冷氣嗎? 佢地跟本沒有研究過我地架需要 完全沒有想像到實際情況尼個系真系住咗幾千人架屋苑 難道我地唔系人嗎 我地每人一年交甘多稅 唔通連小小架權利都冇嗎? 在此對曹萬泰先生的回覆感到十分遺憾 :twisted:  但系我地系唔會放棄架 終有1日我地實可以爭取成功 :em11:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

革命仍未成工, 同志仍須努力

I fully support ...  :em11: Never give up ... :em16:

Support!

But sorry for cannot join last meeting.
:detective :detective :detective

支持大家.
就同政府鬥耐性.
:x  :x  :x