藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

小天使 [複製鏈接]

當日吾記得 meet 下佢個面珠 Done 添! :em21:  

[quote:d342c31996="J&"][quote:d342c31996="R & M"]可唔可以介紹o下咁靚o既小天使呢?
個晚都未有機會同佢玩玩添![/quote]

我叫'可晴' ,晴天的晴,媽咪想我好似晴天咁令人開朗![/quote]
Hi…可晴!

[quote:d342c31996="Tomato"]姐姐可唔可以錫錫 :em21: [/quote]

哎o也o也…快我一步,等我都唔執輸錫番可晴一啖先 :em21:

[quote:d4551af2a8="R & M"][quote:d4551af2a8="J&"][quote:d4551af2a8="R & M"]可唔可以介紹o下咁靚o既小天使呢?個晚都未有機會同佢玩玩添![/quote]
我叫'可晴' ,晴天的晴,媽咪想我好似晴天咁令人開朗![/quote]
Hi…可晴![quote:d4551af2a8="Tomato"]姐姐可唔可以錫錫 :em21: [/quote]
哎o也o也…快我一步,等我都唔執輸錫番可晴一啖先 :em21:[/quote]

嘩~~可晴咁大個女o拿,來!比叔叔抱抱。   
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c52a2971b1="dick&queenie"]嘩~~可晴咁大個女o拿,來!比叔叔抱抱。   [/quote]
小心.... Uncle Golden Fish ....  :em09:

嘩 面具下面嗰個系咪我個仔呀 :?:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

好似係, 你做老豆0既, 個仔比人影左相都唔知....哈....

好可愛呀!! :em04: 唔使驚! 我係姐姐黎架! Hello~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)