藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

Patrick&Cherry你o地返o黎啦﹖﹗ [複製鏈接]

絕對歡迎 不過就要睇KENNY哥得唔得閒... :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:d3cb9c326c="Billy"]是唔是(讀)者有份呀. :mrgreen:[/quote]
當然係啦﹗(講到好似自己地方添 ops: )
你果度搞掂未姐﹖搞掂去你度。我都準備o左支紅酒送你﹐再遲D就冇o架啦(自己偷飲o左)。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我怕醉.... 棄權...
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d0b898c419="dracula"]我怕醉.... 棄權...[/quote]
有SOFT DRINK.

[quote:a5a8fccddb="leemoksau"][quote:a5a8fccddb="dracula"]我怕醉.... 棄權...[/quote]
有SOFT DRINK.[/quote]

咁有冇公仔麵???
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:f91f34237f="leemoksau"][quote:f91f34237f="Billy"]是唔是(讀)者有份呀. :mrgreen:[/quote]
營然係啦﹗(講到好似自己地方添)
你果度搞掂未姐﹖搞掂去你度。我都準備o左支紅酒送你﹐再遲D就冇o架啦(自己偷飲o左)。[/quote]

我要買酒杯同紅酒先得呀. ops:
妳好似下星期又要去唔知邊邊.
幾時返呀.
等我就就.

咁就要問主人家啦。
睇運氣啦﹐有時有五星級酒店o既芝士蛋糕食o架。

leemoksau 寫到:
你果度搞掂未姐﹖搞掂去你度。

我要買酒杯同紅酒先得呀.  
幾時返呀.
等我就就.

[quote:3764e98183="Billy"]leemoksau 寫到:
你果度搞掂未姐﹖搞掂去你度。

我要買酒杯同紅酒先得呀.  
幾時返呀.
等我就就.[/quote]
我星期一又飛了﹐三個禮拜後先至返。 :em06:
紅酒Patrick一支我一支﹐夠啦﹐真係“對”咩。
杯我有4個。

咁星期六晚好唔好.
叫埋期他人.