藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kiliyan
打印 上一主題 下一主題

重陽節的晚上 [複製鏈接]

有時都會叫朋友o黎煮飯仔o既~
見過鬼就唔怕黑啦~

剛剛才收工 ; 即刻開電腦睇下你有無update 信息 !

我都有時會煮o下野.
不過RC買野不太方便.
般入來後多了吃公仔麵.
百佳快D開la.

[quote:0cad80fccf="SEVEN"]剛剛才收工 ; 即刻開電腦睇下你有無update 信息 ![/quote]

我send左PM比你, 唔知你收唔收到???

[quote:4da83d22cb="dracula"]我都知..... 不過一個人唔通煮飯咩... :? [/quote]
WHY NOT﹖
你可以買D西施骨返黎煲湯﹐湯渣點鼓油食﹐look幾條菜﹐煮兩碗飯分開兩餐食。
咁樣湯﹐食送﹐菜都有了。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

返到o黎 9點 or 9點幾....
煮到o黎..... 咪 11點先食得???  :em03:
見過鬼就唔怕黑啦~

i.c.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:1514239dfc="leemoksau"][quote:1514239dfc="dracula"]我都知..... 不過一個人唔通煮飯咩... :? [/quote]
WHY NOT﹖
你可以買D西施骨返黎煲湯﹐湯渣點鼓油食﹐look幾條菜﹐煮兩碗飯分開兩餐食。
咁樣湯﹐食送﹐菜都有了。[/quote]
莫愁︰

妳可以再放舊响螺頭落去煲,o的湯會甜好多架
又或者加o的雪耳同無花果,幾潤,好適合依家乾燥既天氣!
夜"訓"o既魔女都要多o的飲湯潤o下把聲o架!

但係李小姐把聲好好無聲沙o架 不如俾我飲啦  ops:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

he..he..唔好誤會...我唔係煲湯俾魔女飲!