藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: unicorn
打印 上一主題 下一主題

難於開口既問題 [複製鏈接]

會 不 會 是 你有" 夢遊 "????

不如搵鄰居帶d狗仔...或者小朋友上你屋企check一check.... :?
再唔係我地一齊上你屋企玩通頂....

嘩 ! 越講越恐怖 !
unicorn :  你住邊個單位 ???

如果你信拜神可去衣紙店問日腳

係咪對門關得唔好呀 :em16: 因我都試過鎖左門出面都開到很可能裝工不好 :twisted: ;
不過最好搵風水師睇一睇(如果信既話)會安心d !

你都話你係基督徒嘛~ 有 d 咁o既情況都唔出奇 因為魔鬼試探o緊你嘛~
比 d 信心自己 更加要信任你o既神嘛~ right~~
我都有類似o既情況 比你講更加恐怖....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:d07a811c05="dracula"]你都話你係基督徒嘛~ 有 d 咁o既情況都唔出奇 因為魔鬼試探o緊你嘛~
比 d 信心自己 更加要信任你o既神嘛~ right~~
我都有類似o既情況 比你講更加恐怖....[/quote]

有幾恐怖我好想知呀!
:em07:  :em07:  :em07:  :em07:  :em07:  :em07:

唔係咁好呢~~都個幾月前o既事 lu~  可能係我大疲倦啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

不過有一件事發生o係一星期前左右......
有日我落泳池游水.. 游游o下.. 去到池邊..發現.....
有個女救生員o係池邊度剪腳甲 :em07:
見過鬼就唔怕黑啦~

如果你信拜神可去衣紙店問日腳

mud 野來架???????????

dracula?
你度仲勁過我
有幾勁?

我話dry我度門bronco而statistically 冇可能咁多鑊 met by chance
仲有我唔講得我bin度
驚住賣唔出

實不相門...
我好多年前見過魔鬼base既西洋summoning(用candle gor隻 其實你地睇親harry potter都係睇緊魔鬼... 你地唔覺gei...)
不過真係唔敢自己搞
出事咪死...
都係望和平共柱

我好多年前同d roman catholic神父研究過
佢地死都話冇roman catholic驅魔人呢味野

但星期日恩雨之聲之類右話搵個神父潑下聖水得... 所以我都唔知信bin個
最怕佢地搵個二打六
右冇實戰經驗... 一味念主土文
我咪唔衰攞黎衰
我自己夠日日念主土文十幾廿次...

而我自己就死人都唔搵道士
因為做christian做到咁好冇face... 最多搬屋
個問題唔係心靈平安問題
係度門點解自動開既問題
tsui min自己冇用架

....
我有friend work in 高街mudmudmud院
佢話gor樣野白影來架
我右勁近視
都好在gei

我研究緊搵幾個十字架頂一頂佢
再唔得remove左度門佢!!!!!!!!!!!!!
咁就冇人開到