藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

樓市小陽春,有經記問放唔放 [複製鏈接]

[quote:41cc0b3321="&R"]如果早上交通改好就D..... :em13:  :em13:  :em13:  :em13:[/quote]

本人認為這些都是暫時性的問題.
如果你因為呢個原因而去賣了RC 第時你見到呢度交通好左後 可能會覺得自已笨啦~

細心考慮...
===

[quote:03096519ff="diedsee"]有人"話"我可以放180萬
聽完不知幾開心....................雖則 閞180萬係冇可能放得出[/quote]

應該唔係 都有經紀搵我幾次 18x 萬可以即成交 他說他手頭沒有人賣F單位
都係本星期的事

上個月銀行都有同我地層樓估價 $2xx
比之前升左$40-50萬
係呢個moment 冇諗過會賣
因呢度住落環境唔錯
講真 用當初價錢買到呢度 真係好抵
上個星期有朋友落泳池游完水後 佢話游池好正 仲想今個星期再黎玩過
證明RC都好有吸引力架.......... :em04:

想補充一句
RC有一班好好0既街方................... :mrgreen:

[quote:365fe44d9e="Tomato"]我都係唔捨得......仲有你地 講真0架 我相信搬左出 未必搵到好似你地咁好ge鄰居 (真心 )[/quote]冇錯 暫時真係唔捨得賣~~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:b4f2b7fa4c="diedsee"]有人"話"我可以放180萬
聽完不知幾開心....................雖則 閞180萬係冇可能放得出[/quote]

知晤知低層638呎可賣多少錢 ??? :?:  :?:

SEVEN  不如放出去TRY 下啦... 我估而家重有D 賺架.
===

我睇過美聯成交好似趺左小小

可以試下架ma. 買樓呢d 野. 人夾人既姐.

你見到有d 成交可以賺成 40萬. 有d 就只有29萬就知o羅~

我覺得自己要對自已層樓有信心先有機會賣到好價.
如果你自已對自已層樓都無信心 覺得跟住會跌價 好正常你會好想快d賣左佢.
人地捉到你心理. 自然就會按住你這個弱點攻打.
到時你賺的 一定不會很多.
===

[quote:7d299a30aa="diedsee"]有人"話"我可以放180萬

剛剛睇到個趺左成交單位 RC樓價沒有升到..只係小部份單位有升值的潛力..例如:高層望海影 底層應該只值一百四十萬左緊 不如SEVEN你試下放盤睇睇 !  :em06:  :em06:

第二手買家:05/10/04 藍澄灣 6座 6樓 H室  售 $145 萬 638 呎 $2273 註冊處      
第一手買家:11/07/03 藍澄灣 6座 6樓 H室  售 $153 萬 638 呎 $2400 註冊處