藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: turbowing
打印 上一主題 下一主題

小弟對我們的管理處辦事手法之看法 [複製鏈接]

[quote:bd7c9407d5="R & M"]幾時出手,我可以過黎幫眼.....睇水 :em12:[/quote]

me too .. :em17:

[quote:40785d33bc="SEVEN"][quote:40785d33bc="R & M"]幾時出手,我可以過黎幫眼.....睇水 :em12:[/quote]

me too .. :em17:[/quote]

你地好殘忍!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

先多謝各位之提議!!

問題已一而再交給管理處,理論上今曰是最後限期。

真的希望能快D解決。
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

我認為收起佢一隻鞋
等佢改善左先放番響佢門口
都唔算殘忍丫
殘忍得過d鄰居要日日聞臭鞋同畀佢d鞋阻住?

turbowing︰

請問你的"屋外放鞋問題"管理處可有跟進?有沒有改善?

[quote:13ba142220="R & M"]turbowing︰

請問你的"屋外放鞋問題"管理處可有跟進?有沒有改善?[/quote]

終於攪掂了!!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

turbowing ; 恭喜你 ! 攪掂左件事 !
JANICE :em11:

[quote:1fdb8cc23e="OON"]turbowing ; 恭喜你 ! 攪掂左件事 ![/quote]

能夠解決到問題就最好… :wink:  :wink:

[quote:4827d0c038="OON"]turbowing ; 恭喜你 ! 攪掂左件事 ![/quote]

[quote:bd040fcb81="turbowing"][quote:bd040fcb81="R & M"]turbowing︰

請問你的"屋外放鞋問題"管理處可有跟進?有沒有改善?[/quote]

終於攪掂了!!![/quote]

好囉...好囉...