藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ice
打印 上一主題 下一主題

唔記得左要多謝 kyu 添~ [複製鏈接]

[quote:59c88063d6="Jeffrey & Shirley"]因天氣時凍時熱好易病,大家都要小心 D 呀![/quote]

好WARM !  ops:  ops:

Re: 唔記得左要多謝 kyu 添~

[quote:43e73a75f5="kyu"][quote:43e73a75f5="Ice"]上星期一晚又又嘔 多得 kyu 俾 d 藥我
真係麻煩晒你呀    :em14:

不過唔好意思 俾你見到我個又殘又醜既樣添  ops:[/quote]

Ice

妳身體好番未? 己時過來坐吓?[/quote]

好返好多啦 有心  
要啦要啦 要再去你間靚屋玩

[quote:b3418dab19="H&H"][quote:b3418dab19="Ice"]上星期一晚又又嘔 多得 kyu 俾 d 藥我

不過唔好意思 俾你見到我個又殘又醜既樣添  ops:[/quote]保重身體呀ice 得閒落黎搵我OY [/quote]

好呀好呀. 前排係 rc 見到你地 但因為趕 所以黎唔切打招呼~
你變左直髮 差 d 認唔出呢

ice take care la
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:071d0810f3="Ice"][quote:071d0810f3="kyu"][quote:071d0810f3="Ice"]上星期一晚又又嘔 多得 kyu 俾 d 藥我

不過唔好意思 俾你見到我個又殘又醜既樣添  ops:[/quote]

Ice

妳身體好番未? 己時過來坐吓?[/quote]

好返好多啦 有心  
要啦要啦 要再去你間靚屋玩 [/quote]

今晚我得閑 如妳和sage有時間 8:30pm 後來坐吓!