藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Crystal
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣出面現在好大風 ~~ [複製鏈接]

係好大風ar!!

酒店有枝竹吹咗落停車場口 大家小心!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

真係好大風喎 酒店0個邊d布吹到發發聲
我電視櫃上面個相架吹左落0黎 仲整爛左我隻snoopy擺設隻耳仔......好心痛 :cry:

真慘!第一宗RC天災。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

係呀..........真係好大風呀..............因為我地屋企有養貓......但又冇裝窗花.........d窗開得條"la"仔透下氣..............但10月1日晚翻風(大風得黎仲有d凍)..............d窗全部比風吹開到90度(最大) ...................而且仲吹到酒店d"蓬" fa fa 聲..................成晚都冇覺好"訓"....................................

我都驚隻windows 唔知會唔會....
藍澄藍澄我愛你

會晤會爆玻璃窗 ?? :em07:  :em07:
冬天就大獲..RC 一定好凍 !  :em06:  :em06:

我諗都係會好凍 !

禮拜五晚係rc過夜 真係勁大風. 自收樓以來都未試過d大風到可以入屋 仲要無開冷氣訓覺都唔覺熱 又唔覺嘈. 唯一美中不足既係......我發現睡房塊玻璃窗崩左幾點! :em01:
G :em21: P

呢幾都我都唔洗開冷氣
入屋已經好凍 好似已經開冷氣一樣
:zdevil: :zdevil: :zdevil: