藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

HAPPY BIRTHDAY... DICK&QUEENIE [複製鏈接]

生日快樂......今晚玩得盡情d :mrgreen:

dick 少 生日快樂呀~~~~~~~~~~

我仲等緊你既藍澄小說架~~~~~~~~~

我昨晚零晨十二點向"大王"奉上自製tiramisu生日蛋糕一個,上面附有數十支色彩繽紛的蠟燭及自製心形朱古力牌一個.....
:em04:
本人定必效忠大王 :em21:

老婆Q上.. ops:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e926b91261="dick&queenie"]我昨晚零晨十二點向"大王"奉上自製tiramisu生日蛋糕一個,上面附有數十支色彩繽紛的蠟燭及自製心形朱古力牌一個.....
:em04:
本人定必效忠大王 :em21:[/quote]
嘩嘩嘩 心形朱力呀

(PS 究竟係三十幾定還是... )
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

實在太happy 了....
多謝各界朋友祝賀...
多次多謝....
wychan  fire  jeffrey  p 女 tomato H & H kyu R& M  Jess& burns  ice bikbark ...不能盡錄......
但點解都咁想我做人仔呢.....??但好喎...第日咁多哥哥姐姐,可以派利是比佢....

今天都好開心,雖然老婆始終都唔制同我出部3G電話玩....我"埃"左佢成年...
都唔肯。唉.......其中一個生日願望都唔能夠達成....>_<

但衰鬼你話....佢瞞住我"處x下海"整左個....."添啦搣sue"個我吃......
都幾掂架....話哂第一次....
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嘩,dick少好開心喎,dick太個蛋糕好靚呀
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

等我又學0下Queenie 第日我老公生日整個大壽包比佢先

Dick

Happy Birthday.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好掂喎............個生日旦糕

嘩,dick少好開心喎,dick太個蛋糕好靚呀

好掂喎............個生日旦糕

多謝讚賞!  我之前整過幾個蛋糕,好似香蕉糕(但放了太多香蕉,似食香蕉多過蛋糕,所以失敗了),仲有牛油蛋糕同埋芝士蛋糕咁....

Birbark....下次真係要請教吓你至得!

q.