藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

2004年9月16日- 游泳開幕日 [複製鏈接]

又想再問 係唔係先要有住戶証先可以入?
我未填form......
原居民2004~2013

[quote:6f2b82a4b3="vivian"]又想再問 係唔係先要有住戶証先可以入?
我未填form......[/quote]

如果我早前無理解錯那個"有關職員"回覆的話,
應該係要有"住戶証"先可以入。

[quote:fb889b2421="R & M"][quote:fb889b2421="coco110"]千祈唔好誤會我唔係C9黎架... 嘻~[/quote]

貌美如花同艷絕2座既妳,當然唔會被其他人誤會妳係C9喇...ha...ha........ :mrgreen:[/quote]

係咯... 貎美如瓜就有我份.. 仲要係縐皮果隻.. 嘻..

經小妹實地視察過正如rv話齋真係一粒人都無相信靚仔救生員都因此而唔駛開工...

[quote:0dc1a548d9="wychan"][quote:0dc1a548d9="R & M"][quote:0dc1a548d9="coco110"]千祈唔好誤會我唔係C9黎架... 嘻~[/quote]

貌美如花同艷絕2座既妳,當然唔會被其他人誤會妳係C9喇...ha...ha........ :mrgreen:[/quote]

COCO...

打從你的相片中 橫睇"點"睇閣下都貌似"斑點狗" :em03:  :em03:  :em07:  :em05:[/quote]

你說得對! 我D朋友都話我同我隻已故斑點狗同一個餅印..

[quote:5535cc7393="wychan"][quote:5535cc7393="R & M"][quote:5535cc7393="coco110"]千祈唔好誤會我唔係C9黎架... 嘻~[/quote]

COCO...

打從你的相片中 橫睇"點"睇閣下都貌似"斑點狗" :em03:  :em03:  :em07:  :em05:[/quote]

娃哈...哈... :em17: 陳生,我當然唔會因為一幅相而認為佢就係貌美如花啦!
如果我真係o禁.....我諗我都會誤會閣下係..............................

[quote:57c1fa12d0="R & M"][quote:57c1fa12d0="wychan"][quote:57c1fa12d0="R & M"][quote:57c1fa12d0="coco110"]千祈唔好誤會我唔係C9黎架... 嘻~[/quote]

COCO...

娃哈...哈... :em17: 陳生,我當然唔會因為一幅相而認為佢就係貌美如花啦!
如果我真係o禁.....我諗我都會誤會閣下係..............................[/quote]

唔好再玩喇... 依家我好正經頭先我去洗浴缸既時候發現浴缸與牆身邊漆面POP起跟住我用手去o禁仲裂埋D碎出黎真係嚇鬼死我我睇返以前D舊POST原來有其他人都遇到同樣既情形你地都快d CHECK下你地個浴缸有無事丫~

[quote:d75ad856d6="R & M"][quote:d75ad856d6="wychan"][quote:d75ad856d6="R & M"][quote:d75ad856d6="coco110"]千祈唔好誤會我唔係C9黎架... 嘻~[/quote]

COCO...

如果我真係o禁.....我諗我都會誤會閣下係..............................[/quote]

冇錯... 我係一隻"企鵝".... 仲係"企"係度叫"餓"個隻....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

我係一隻大pat pat 鴨.
===

我(M)同R都要做BB    ,因為唔駛返工﹑返學﹑供樓................. :!:

[quote:4607026dcf="coco110"]你地都快d CHECK下你地個浴缸有無事丫~[/quote]
OK!今晚我返到去會Check吓!
Thank you :em19:

原來落水之前要沖身洗頭 如果唔係泳池水會好 dirty. 呢個我都係剛剛知 - 因為好少遊水之故.
Don\'t worry be happy!! ^_^