藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

有關職員解答住戶証,游泳池及會所的問題 [複製鏈接]

咁而家係咪個個都要交form??

I want to know the when will the 百佳 open....
:detective :detective :detective

[quote:b4159cc68e="Tomato"]咁而家係咪個個都要交form??[/quote]

交form 應該是為了保安理由. 同你入唔入會係無關係.

咁做咩唔整form 呢?
===

我今日會去攞'臨時住戶証',亦會再詢問有關將來正式的'八達通式住戶証'有消息會再通知大家 :em02:

我剛去取了'臨時住戶証',職員話遲d會係游泳池入口做'八達通形式'入閘機以方便住戶,
我地依家常用既'八達通'都用得 :em11:

有無人知道如仍未攞臨時住戶証可否比廿蚊去游水呀??? :?  

[quote:2f1d1c200f="kevinkristy"]有無人知道如仍未攞臨時住戶証可否比廿蚊去游水呀??? :?  [/quote]

唔得呀!要有'臨時住戶証'先可以,管理處俾左張'領取臨時住戶証'既memo你未呢?
話時話,張'臨時住戶証'勁似年曆咭..... :?

我上星期四弟左form
呢家未有回覆
您們申請"臨時住戶証"等了多少天?
原居民2004~2013

[quote:e1238ce3e0="vivian"]我上星期四弟左form
呢家未有回覆
您們申請"臨時住戶証"等了多少天?[/quote]

大約一星期時間... :roll:

我今早終於試過200米泳池了!  :em11: 正! 很舒服! 成個池連埋我都係得3個人 所以好寬敞! 相信日後未必可以咁鬆動 所以要快d游多d至得!! 當中仲有個jacuzzi 唔錯丫~~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)