藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

泳池開幕 [複製鏈接]

搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢搶錢................我好火 :evil:  :evil:  :evil:  :evil: 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

可以要求延長開放時間麻????????????
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

泳池

大家 日頭要上班 下斑返到 RC 泳池又珊咗!!!
睇蟲蟲遊水??? 夜晚 泳池要 養魚 定 養蟲蟲呀 !!!

咁6pm後低層D人咪放下搖控船囉!! :em18:

有冇人已經取了住户証呀

本來唸住得閒..先去交form做住户証 :  又或者等多o的人交form先

點知泳池星期四開 立即去交form.... ops:

但肯定唔可以星期四去玩..啦..因為冇住户証..

保安叔叔同我講....的 :evil:

唔係丫....
開邊住宅的泳池都要比錢....
好似美景花園,都成廿蚊....
唉....唔好再執著咩會所150蚊了...
唔入會,咪唔使比錢...
要swimming....先比錢玩囉。
永遠愛著您 :em21: [/code]

頭先保安叔叔話:"唔好咁大期望.........."

$20 per visit is reasonable but i hope we don't have to pay the $150/Flat fee. you know swimming pool will be closed during winter

六點就收工 !!!!!!! :twisted:
我都未放工啦 點游呀  :evil:

要玩都要先交一百至九百安金才有得玩水 :em13:  :em13:  :em13:
目只近觀心能望遠