藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: coco110
打印 上一主題 下一主題

我屋企個廁所仲係好臭....... =( [複製鏈接]

我都發覺toilet有時有臭味 倒水入去水渠後 有時又無晒味.

封左條邊真係無晒臭味丫~~~~~~~~~~~~~ thank you!

Notatall

希望幫到忙la.

Re: 我屋企個廁所仲係好臭....... =(

[quote:1b55f67f50="Jeffrey & Shirley"][quote:1b55f67f50="coco110"]已經封左馬桶後面個窿位都唔知D渠味响邊度黎....... :em13:  :em13:[/quote]

曾經有 "科文" 講過,可能係因為馬桶隔離嗰個去水位,好耐無入水所引致。

試下到 D 水過去試試啦!

試過之後,有好消息就告訴大家啦![/quote]

RC廁所是不是所有單位都會發出一陣臭味 ?? :roll:  :roll:
:em14:  :em14: 有無人可以話比我聽 <低層 A 室> 有無臭味 ???? :?:  :?:

[quote:7f33ea0d67="SEVEN"][quote:7f33ea0d67="Jeffrey & Shirley"][quote:7f33ea0d67="coco110"]已經封左馬桶後面個窿位都唔知D渠味响邊度黎....... :em13:  :em13:[/quote]

曾經有 "科文" 講過,可能係因為馬桶隔離嗰個去水位,好耐無入水所引致。

RC廁所是不是所有單位都會發出一陣臭味 ?? :roll:  :roll:
:em14:  :em14: 有無人可以話比我聽 <低層 A 室> 有無臭味 ???? :?:  :?:[/quote]

ops: RC廁所是不是所有單位都會發出一陣臭味??

[quote:d44bc7d664="SEVEN"][quote:d44bc7d664="SEVEN"][quote:d44bc7d664="Jeffrey & Shirley"][quote:d44bc7d664="coco110"]已經封左馬桶後面個窿位都唔知D渠味响邊度黎....... :em13:  :em13:[/quote]

:em14:  :em14: 有無人可以話比我聽 <低層 A 室> 有無臭味 ???? :?:  :?:[/quote]

ops: RC廁所是不是所有單位都會發出一陣臭味??[/quote]

其實   我都想知 ?   

[quote:4e03db7c23="SEVEN"][quote:4e03db7c23="SEVEN"][quote:4e03db7c23="Jeffrey & Shirley"][quote:4e03db7c23="coco110"]已經封左馬桶後面個窿位都唔知D渠味响邊度黎....... :em13:  :em13:[/quote]

ops: RC廁所是不是所有單位都會發出一陣臭味??[/quote]

我相信機會都好大......

可以點改善????

[quote:b9909386d9="SEVEN"]可以點改善????[/quote]

用玻璃膠封左馬桶後面與地磗之間D邊位.

真是間間有味嗎 ?? 有無住戶可行出來說 " 無味" 呢  :em14:  

:em14:

[quote:44bfe6cf10="BLUE"]真是間間有味嗎 ?? 有無住戶可行出來說 " 無味" 呢  :em14:  

:em14:[/quote]

請問你係住邊座?