藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kyu
打印 上一主題 下一主題

我的音響天地 [複製鏈接]

[quote:b163feab16="Ray008"]    
Hi Kyu

我係想去你屋企聽及睇hi fi,不過我覺得不好意思打攪你。
不如搵多幾個藍澄友,約好一齊人多O它雈h你屋企啦。
我第一個報名,時間一般晚上都可以,下星期56更佳。
有無其他人去?[/quote]
:mrgreen:  <<<< 我

[quote:109343bb72="Ray008"]    
Hi Kyu

我係想去你屋企聽及睇hi fi,不過我覺得不好意思打攪你。
不如搵多幾個藍澄友,約好一齊人多O它雈h你屋企啦。
我第一個報名,時間一般晚上都可以,下星期56更佳。
有無其他人去?[/quote]

I want to join too. Next Friday is OK for me!

[quote:9b638761e7="diedsee"]kyu
我想買一set家庭影院 唔知你有冇 suggestion呢?[/quote]

妳可以買 Jeffery 用的 Samsung 家庭影院 HKD1300 左右 我在 Jeffery 家中試過 都唔錯!

Ray008 火兄 John and williamstan

我平日每一晚及星期六下午家中都可以 如你們今晚有時間話 可以過來坐坐 聽聽歌 談天說地 請 PM 我.

[quote:5177b367bf="williamstan"]Wow...........are u using Linn LP12? wow.. I think money is not an issue for u.. haha.. then go for Cello lar.. hahah[/quote]

Hi Williamstan

我唔係用 Linn LP12 係用 VPI 唱盤. 你也覺得用 Cello 好 但有風扇聲. 我可能買 ML 20.6  有時間過來聽一吓 再比意見.

Hi LYU
星期六晚(11/Sep)我得,唔知火兄及J&W得唔得呢?
仲有無人參加音樂會?

Ray

一個字 "勁"

[quote:92d8607c0c="Ray008"]Hi LYU
星期六晚(11/Sep)我得,唔知火兄及J&W得唔得呢?
仲有無人參加音樂會?

Ray[/quote]

I can join on that night. Please PM me.

[quote:dca3fff26b="kyu"][quote:dca3fff26b="diedsee"]kyu
我想買一set家庭影院 唔知你有冇 suggestion呢?[/quote]

妳可以買 Jeffery 用的 Samsung 家庭影院 HKD1300 左右 我在 Jeffery 家中試過 都唔錯![/quote]

咁"天龍 or YAMAHA"呢?? 聲聞睇戲幾正 :em04:  :em04:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:089c50ba2b="diedsee"][quote:089c50ba2b="kyu"][quote:089c50ba2b="diedsee"]kyu

妳可以買 Jeffery 用的 Samsung 家庭影院 HKD1300 左右 我在 Jeffery 家中試過 都唔錯![/quote]

咁"天龍 or YAMAHA"呢?? 聲聞睇戲幾正 :em04:  :em04:[/quote]

Denon 同 Yamaha 當然是可以不過。價錢會比一般 Sony Philips 或 Pioneer 仲要貴 D,如何意向價是三千元以下,好多牌子都可以簡。

好似我咁。睇見 Samsung 有 Special Offer,所以就買左,當然係現場試左機先買啦!一定要試清楚先買呀!