藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: vivian
打印 上一主題 下一主題

恆昌之家 [複製鏈接]

十分多謝您們
恆昌傢私再唔好抱要求的心
算了吧! 上一課!
我d傢私 大大份抵食夾大件
沒有很爛很崩
有空歡迎上來閒坐
互相比較
我間屋刻意放很少東西
希望多d空間
順眼d
原居民2004~2013

未有時間恭喜你新婚之喜。恭喜!恭喜! :em19:

上次吾得閑睇清楚你間屋就走左。今次睇完覺得好闊落,好有空間感。第日有機會我想帶埋 Shirley 上黎你間屋企,得吾得呀?吾該。

當然歡迎各位啦!

Vivian

oic.  原來你地新婚怪不得有咁多酒啦 祝你地白頭到老永結同心.
原來G單位個景咁靚架 我都唔知tim!!  :em11:

Jeffrey & Shirley
原來你地同Vivian 一早識架啦 我都好想去睇下佢地的單位呀!!

Vivian唔知得唔得呢?  唔得都唔緊要的!! 你pm我答我呀!!   Thank you.

Jess & Burns
我都有同感 好鍾意開黎睇 可能因為係PPT的關係 睇的時候覺得好舒服.

[quote:7989fd806d="Jeffrey & Shirley"]未有時間恭喜你新婚之喜。恭喜!恭喜! :em19:

上次吾得閑睇清楚你間屋就走左。今次睇完覺得好闊落,好有空間感。第日有機會我想帶埋 Shirley 上黎你間屋企,得吾得呀?吾該。[/quote]

您們太客氣了 其實失禮 實情是(家徒四壁)就真!
歡迎您們過來 但先告訴我 因我家沒有零食 請自備 哈哈~  

[quote:d4499754c1="Jess&Burns"]見到你間屋 會覺得恒昌 都唔係咁差姐.

好似我屋企咁 都係恒昌 我覺得遠睇 d 傢私都幾好丫.

但係近睇 如果唔知你係新買 會以為你用左好耐 因為又崩 又爛.....

你有無咁既感覺?

但我覺得你間屋的屋都好靚! 真架. 我睇左你d 相4 -5 次 重想睇.[/quote]我都有同感呀 :roll:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:e8ec42a114="vivian"]您們太客氣了 其實失禮 實情是(家徒四壁)就真!
歡迎您們過來 但先告訴我 因我家沒有零食 請自備 哈哈~  [/quote]

Vivian and your 蝦子餅  :

Congratulations !     您的 powerpoint 做得好有心思 間屋亦好骨子 原來您鍾意安妮同畢特  :wink:

[quote:30ff1e1b0f="H&H"][quote:30ff1e1b0f="Jess&Burns"]見到你間屋 會覺得恒昌 都唔係咁差姐.

好似我屋企咁 都係恒昌 我覺得遠睇 d 傢私都幾好丫.

但係近睇 如果唔知你係新買 會以為你用左好耐 因為又崩 又爛.....

你有無咁既感覺?

但我覺得你間屋的屋都好靚! 真架. 我睇左你d 相4 -5 次 重想睇.[/quote]我都有同感呀 :roll:[/quote]

我都覺得係呀!!
尤其係張梳化 真係估左好耐係咪恒昌 d quality 好好喎 舒唔舒服呀??

Vivian

華華華 你又加左新相呀. 你影得d公仔好靚呀.
仲有你影得d景都好靚 當然 夜間拍攝會手震!

係呢. 你係咪用謢牆漆呀.D牆"令令地"!!

原來你都係六座居民 我都係呀.
可能之前已經碰過面都唔定!

好等我返屋企搭lift時睇下有冇個女仔住 low flat 轉G單位方向的low flat 豬同我同lift先!!  See you!  

Cute

謝謝您的讚賞. d公仔係我命根 陪我很多歲月!
唔知點解影夜晚好差! 伸隻手出窗影好驚!!
認我好易 因為..... 我好高!