藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kc
打印 上一主題 下一主題

31651500 31651550 31651280 all the line busy [複製鏈接]

I'm also 心灰意冷.......I think my bf must think that I like a crazy gal to complain these & that all the time (mini-bus RC office management office) he always see me so angry to talk on phone to complain.... I also know "so ugly" when a gal so angry the face & ears turned red ....but i really don't want ka...

so 早在六月中已直接搵HWLoffice果邊D人黎炳&投訴更一直搵上謝小姐 如佢再幫唔到我地就話一直搵佢D大粒黎炳 之後既進度絕對係唔同啦當然!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:5931078204="vivian"]和黃 - 管理不善 保安不足 不是您我今天才發覺.

我好氣忿 我下星期結婚入伙 由五月收樓到呢家 追到呢家 傢私未到 冷氣不能開 因為電線比少左 (豐擇師父講) should be 32M not 10M as given to my flat!  It was the fault of the building not the problem of the air-conditioner!

I phoned Management Office many times.  No answer.  Nobody exactly tells me when the alternation is made ? 我都好想好開心入伙 但您教我可以怎樣? 是否效法亞叔 訓lobby? 定係上有線?

我已然心灰意冷 唔明大家點可以容忍呢種不知所謂的管理公司?[/quote]

下星期結婚喇 唔好唔開心 唔好忟 做個靚新娘呀!!
恭喜你新婚快樂先 :em19:

我有次打去31651500 佢話係保安部....

I went to Management Office for several times.  What I saw was that the staff there were really busy of answeringg calls all the time.

I guess it was because quite a number of residents asking for their assistance to solve their problem from time to time.

If you do want them to handle your problem you better go straight to the Managemnet Office ask for help.

Cheers.

我同樣多次打電話去管理處,是無人聽,跟住去o左留言信箱。放工時間到啦,電話會自動轉到保安。留言再留言,足足過o左三日我再打電話去,終於有人聽,只會講你o既留言已經pass o左啦。忍唔住去管理處看,人有5-6個坐係度,有電話響佢o地是全無意識去聽。門口是無人坐係度,我惟有行入o的,希望有人見到我會招呼我,都企o左一陣都是無人理,惟有大聲問有無人呀 :?: 終於有一個人發現我o既存在(無誇大是只有個人),佢話我找的人出o左去,會叫佢覆我。之後........無回音

點解管理處o既人會提供o甘差o既服務 :em01: 我向Gary Lam反映過,但無作出任何跟進改善。我覺得佢o既管理手法同處事態度是有問題: :em20:  :em20:
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

H & H 可能自從你嚮網上公開搵謝小姐之後 HW 都怕咗我哋
因為自你件事後 我打親去都伙搵唔到人 or 冇人reply
最後 我都放棄埋 HW 所有人!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我諗無論打幾多次電話係唔會有人理你但係你可以試下找一位負責defect黃小姐(短髮)我有成十幾樣嘢整每次一樣她每次都可以立即約到師傅替我跟進連最難的冷氣問題都很順利豐澤師傅話他們每天都在rc我已順利入伙一個月

[quote:455f1238d0="diedsee"]H & H 可能自從你嚮網上公開搵謝小姐之後 HW 都怕咗我哋
因為自你件事後 我打親去都伙搵唔到人 or 冇人reply
最後 我都放棄埋 HW 所有人!![/quote]
死喇! 咁我咪累左你地..... :em01: SORRY!!! 不過我就好彩因為搵到佢先肯幫我地咁快換 如果唔係變左投訴無門 唔知追邊個!!!  但我地都唔係次次搵到佢有時佢會搵其它人覆我地架! 總之唔理有人覆我地總好過搵唔到人幫手!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~