藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 半伯
打印 上一主題 下一主題

時至今日,已經再引無可引了 [複製鏈接]

maybe busy moving nair?

[quote:2c536022b6="CJ"]maybe busy moving nair?[/quote]

CJ...至少還有你 :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

真係我的心聲 到現在都未執漏好!

[quote:ace2f73262="dick&queenie"]唉,四月收樓到而家~~~
聽到好多苦業主的心聲,好無奈。
有時夜晚望出窗外,仍然烏天黑地。
可能好多住客因為尚未完成執漏,未搬入來罷了。
但最心痛的...就是眼見好多舊戰友(藍澄網友)....
一一賣樓離去~~~ :cry:  :cry:[/quote]

我未搬走 .........有排住........好快入伙啦!!

[quote:92c7893d21="dick&queenie"][quote:92c7893d21="CJ"]maybe busy moving nair?[/quote]

CJ...至少還有你 :cry:[/quote]
阿dick :em09:
咪係因為我吊得太高賣 唔去lor ops:  

唔駛愁 no problem. 其實點只我 家陣仲有大把人響庶.
而家已經有得多人入緊伙 [呢把]們可能只是太忙; 說真的 我搬入來時都部腦都埋響紅白藍下 都冇上一排; 一陣搞掂哂咪蒲頭lor...
:wink:

我本身越見間屋就越喜歡尤其我第一次擁有物業(雖然唔係我自己本事係靠父母). 但眼見藍澄咁多問題真係令我對佢既感情大打折扣...
賣-我仲未想因為我覺得唔係咁差即.
不過就係因為我唔係賣所以我就越心傷同激氣點解我成世人第一次買咁貴既野就咁...我買百幾蚊野都隨時有唔妥就有得換.依家百幾萬俾o左去仲要欠佢咁...
咩世界呀!
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

wei~~dick~~話晒我都未走
我仲好期待ga 等緊搬入去!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:ee07c65efb="Tomato"][quote:ee07c65efb="dick&queenie"]唉,四月收樓到而家~~~
一一賣樓離去~~~ :cry:  :cry:[/quote]

我未搬走 .........有排住........好快入伙啦!![/quote]

oh congratulations.

when will you move in ??

[quote:4f82e9e1d0="Wynne & Paul"][quote:4f82e9e1d0="Tomato"][quote:4f82e9e1d0="dick&queenie"]唉,四月收樓到而家~~~

我未搬走 .........有排住........好快入伙啦!![/quote]

oh congratulations.

when will you move in ??[/quote]

下星期三入伙 前日裝好個櫃 今日大清潔................左一部份
明天繼續!你聽日入伙 好開心ar~~

is your 櫃 OK ??
is it acceptable ?