藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

就設立隔音設施約見立法會議員陳偉業 [複製鏈接]

其實據資料顯示RC一至三座D及E單位都影響好大 何況夏天大多都吹西南風 日後空氣污染問題都係好大 希望大家都可以出席 為RC之美好將來奮鬥.
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

點解無人到嘅?  :?:

[quote:089a430dfa="Rambler Villager"]點解無人到嘅?  :?:[/quote]

??

大慨7~8名業主出席了!

是否等錯了地方呢?
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:67eec52d0f="turbowing"][quote:67eec52d0f="Rambler Villager"]點解無人到嘅?  :?:[/quote]

??

大慨7~8名業主出席了!

是否等錯了地方呢?[/quote]

仲有一個可愛的小朋友.... 將來會係rc的"大哥大".... 你地d細佬要叫佢射住呀....

話時話 Rambler Villager 真可惜唔見你 你一定有很多意見同我地分享.... 下星期六3:00pm希望可以在李永達的office 見到你....

有關今天約見陳偉業的內容及跟進 待整理後向大家公佈...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)