藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hoophoop3
打印 上一主題 下一主題

醫院、松暉護老中心2770 0128。松齡集團知道病人吃/食多少,餵食61361681 [複製鏈接]

發表於 昨天 17:36 |只看該作者
2024年10月19日。前天/前日,下午大概/約2:30-3:15。主要/主診,醫生。護士。好似/好像。觀塘。康寧道,通明街。

2024年10月19日。星期六。白色衫,淺色牛仔褲,白色波鞋。叫容逸朗,蘇少梅。下午大概/約12:00-3:00探病。觀塘區通明街。康寧道。

2024年10月20日。星期日。早上。大概/約10:00到觀塘區通明街,康寧道。女性叫蘇少芳。頭髮(扎起)

聽到有辭職,不想再做下去(唔想做)。

2024年10月21日,昨天/尋日.嘈探病護老院、診所、訪客離開走。準備义.....刀,餐盒

緊急今天2024年8月20日、7月3,2月14、5月9、12日送醫院80歲7餐/份量,痰。入院,送醫院

醫院、松暉護老中心2770 0128。松齡集團知道病人吃/食多少,餵食。醫生,黃/王sir,房管,護理員...意見,知道。
beautyadd.com/2000fun/藍澄灣業主社群/facebook 有講。詳細

發表於 4 小時前 來自手機 |只看該作者
補充:奇/瓊?叫唐遠瓊

2024年10月20日,前天/前日.嘈,探病護老院、診所、訪客離開/走...。準備义.....餐盒...刀...

港鐵MTR,大概1個星期/呢幾日,到了/到過,拍照攝影。照片相片。cctv,監察錄影。意見箱_____信、文件/事,處理完/處理之後、不處理/唔處理,銷毀,碎。

.
.

2024年10月19日。大前天/大前日,下午大概/約2:30-3:15。主要/主診,醫生(應該淺色衫?)。護士。好似/好像。觀塘。康寧道,通明街。照片,相片

發表於 3 小時前 來自手機 |只看該作者
hoophoop3 發表於 2024-10-22 17:08
補充:奇/瓊?叫唐遠瓊

2024年10月20日,前天/前日.嘈,探病護老院、診所、訪客離開/走...。準備义.....餐盒 ...

2024年10月22日。星期二。今天/今日。大概下午:5:28黑色衫。短牛仔褲。少少長頭髮。到松齡,松暉護老院。聯絡人/保證人。扮代表。背面好像/好似。cctv監察錄影

發表於 2 小時前 來自手機 |只看該作者
hoophoop3 發表於 2024-10-22 17:45
2024年10月22日。星期二。今天/今日。大概下午:5:28黑色衫。短牛仔褲。少少長頭髮。到松齡,松暉護老院 ...

鬼鬼祟祟/偷偷地走,自己有錯?小丑?扮代表?不要臉/唔要面?
我都有這個情況/情形[我都有呢個情況],全世界醫院醫生、護士、護理一齊一起研究、開會。扮晒野~食撚屎,扮勁男女,臭西撚樣。扮代表、話得事、話事人、可以決定。抹屎,食屎。
[已經上訪、影印打印、電子郵箱、討論區/論壇有講說、盡量提供資料,市民/人人。]

發表於 2 小時前 來自手機 |只看該作者
hoophoop3 發表於 2024-10-22 18:54
鬼鬼祟祟/偷偷地走,自己有錯?小丑?扮代表?不要臉/唔要面?
我都有這個情況/情形[我都有呢個情況],全世界 ...

重要。
手機時間。今天/今日2024年10月22日。星期二。職員講、說:有護身衣,綑綁身繩索/繩結/繩,解鬆少少。因為老人家講說:緊。職員、員工講說,有事我負責,容易跌倒。我已經沒有/無觸摸繩子繩結繩。有拍照錄影。[日記日誌:即時/即刻留言、說話]