藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kingi
打印 上一主題 下一主題

追窗記 [複製鏈接]

同佢講:你話睇唔到係你對眼有病,我就睇到好大條花痕,你有病唔該去睇醫生,唔好學人驗樓.

[quote:ad757d4ade="bibi & 金仔"]我今日去過rc 我咪咬住d所謂工作人員丁先生同其他5位笨十 上黎睇又花又崩玻璃窗 佢地問我邊隻窗要換??我答所以窗啦!!!!佢地話唔得喎 咁我就問佢地有咩標準 佢地話由窗起計100尺(大概窗台連2磚) 望到先換喎!!!! 我就寸佢倒不如去到企響冷氣機度望 實唔駛換tim!!! 又或者搵個盲人上黎 仲一定唔駛換tim!!!!

根本佢地d標準都唔夠professional d檢驗人員有d近視 有d老花 有d白內障 都有偏差啦 都戇居o既!!!![/quote]

I have similar case... But I said to them if you guys don't change the windows glass for me I want to know the complain letter should give to you or where...Then they said need to discuss with their dept head... few days later they inform me they will change the window as I want but since the windows are no stock.. Need to check the schedule and advise to me...
:detective :detective :detective

我都有同樣的遭遇情況實在令我痛心疾首。所以 如今個星期冇俾我一個合理解釋 我決定將行動升級 向消費者委員會、頻果及東方投訴。睇下有冇改善。 :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:

班仆街主動打話10-17日換換到家陣都未換火都埋! :evil:
藍澄藍澄我愛你

[quote:98256a985a="Crystal"]班仆街主動打話10-17日換換到家陣都未換火都埋! :evil:[/quote]

經過3輪出信行動以及數不盡既電話/人肉行動後.....4幅玻璃窗終於換完. :mrgreen:

各位同志 努力呀!!

佢地玩成咁一係就我先自殘搵野整糷D隻窗囉你要幾花就幾花你要幾崩就幾崩.話係打完風吹到咁.
佢要同我地玩咪玩囉!
依家算點!
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

今日終於睇完全屋window都要換佢話遲日回覆....
佢地又無你地講的情況可能我同3座個王生同盧生諗熟....
少少d defect都幫我執左都算係咁
惟有.....又再等啦ks