藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

運輸署安排失當,支持一人一信申訴專員公署。 [複製鏈接]

小弟說不上什麼才子與否,最重要是各位兄弟姐妹的支持。 ops:
交通問題,長遠來說是最為重要!!! 8)
我與其坐響度咆哮,不如行動最實際。
唔使講、做就做、男人就係咁。 :evil:

另一方面:如果唔想浪費信封郵票 ,其實都可以用fax、用e-mail都得架。
請各位比掌聲你地自己,因為真正努力既人,係各位 :em11:
最後...請再接受我真心的一句..............多謝   :em14:  :em14:
永遠愛著您 :em21: [/code]

已寄出....!! :wink:

已寄出!!

已sent e-mail.

Thank you dick&queenie!!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

好嘢! 坐邨巴有望啦 我想信第一輪投訴已經點 是關斑官唔係特首 唔會咁Stupid揀鬥氣 的錢是阿公架 他們見到咁嘅形勢 一定會把個波 送返俾和黃. 大家信唔信 兪多人寫兪快出牌照.  :mrgreen:

就算他們要權要面 我們下一步嘅政府機關 應硋係法律援助處 同消費者委員會. ICAC反而不夠力 因為冇證據. 不過唔駛啊 邨巴嘅Issue 寫個Approve字就化解 新邨巴線日日有啦 斑官會唔會叫數碼港貝沙灣的住客坐小巴阿.

一於支持! 今晚寄...

Sent!
:detective :detective :detective

Sent! :em10:  :em10:

不過要服務 就要最好嘅服務. 大家寫信時 一定要指明係售樓書嘅服務 兩條專巴線去葵芳青衣 最好更多 唔係唔收貨.

k

今晚即寄
謝謝咁多位熱心好鄰居 :em11: