藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: AP Duck
打印 上一主題 下一主題

浴缸問題 [複製鏈接]

[quote:a99f431925="kk-in-hk"]拿拿聲去報執漏 初時都係話已經有人住所以唔執 但又改左肯執.
上個星期上來 剷膠邊噴番油. 不過最少有1天不能用浴缸 - 因為要等d油乾 而且唧膠同噴漆係唔同人 我就23 日之後先有人上來唧膠.[/quote]

好丫.. 唔該晒!

我發生係水龍頭邊角落位,我諗住唔理佢喇!!!

coco:

我諗妳真係要快手d攪惦喇.....day day洗白白要就住就住,好麻煩架ma!

[quote:2d9780fe77="R & M"]我發生係水龍頭邊角落位,我諗住唔理佢喇!!![/quote]

咁都好D.. 不過都要小心處理.

我今日打左去執漏果度佢地話搵個何生覆我...但係都無左影.... :em06:  :em06:

我媽咪個bath tub都係luck皮呀好快有人同佢剷甩d皮同補油但係tub邊就仲未唧番D膠等咗四日喇!佢地日日要過我度冲涼好惨

不過整好之後唔知幾時又有甩皮鬼! R&M趁佢仲肯整梗係煩下佢啦!無理由gum都受啫!權益嚟嘛

等了四個月 發展商以幫我做了修補工作.

[quote:a770ee5a4a="gaga"]我媽咪個bath tub都係luck皮呀好快有人同佢剷甩d皮同補油但係tub邊就仲未唧番D膠等咗四日喇!佢地日日要過我度冲涼好惨[/quote]

咁好大鑊過喎.. 我諗你快D幫你媽咪追追先得喇~

何生今朝已經覆左我佢話要等多幾個單位有同樣問題先會搵師傅一次過上黎整晒唔知要等到幾時.......... :twisted:

gaga︰
我個浴缸問題唔算嚴重,所以我會睇吓情況而再作決定!
Thanks!

[quote:8f2b65efbe="coco110"]何生今朝已經覆左我佢話要等多幾個單位有同樣問題先會搵師傅一次過上黎整晒唔知要等到幾時.......... :twisted:[/quote]

都好啦!起碼有人搵妳同妳解釋,我上個星期填左張form俾佢地,到家吓都未有回覆呀... :em06: