藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KS
打印 上一主題 下一主題

有無平靚sofa介紹 [複製鏈接]

我原本係Giomani睇中這張Sofa 不過覺得貴唔買. 其實Giomani的皮Sofa都幾貴 始終都係大陸做 Quality唔知好唔好過實惠. 不過勝在分店多.

o夷? 我又係呢張wor. 但我在大陸頂. 2+1只需RMB6900 (運費加200). 7月初到.

芝華仕3座位都Good
Tina型號
$2998
沙田名華軒.

[quote:17a6ec4534="kam1100"]
我原本係Giomani睇中這張Sofa 不過覺得貴唔買. 其實Giomani的皮Sofa都幾貴 始終都係大陸做 Quality唔知好唔好過實惠. 不過勝在分店多.

o夷? 我又係呢張wor. 但我在大陸頂. 2+1只需RMB6900 (運費加200). 7月初到.[/quote]

我都係睇呢張.....香港買無彈腳要$3600(3座位)

可唔可以俾資料我.....唔該晒

我在土瓜灣'雅舍'訂造左一張3-seat布的是sofa bed個款好靚6呎$3930。

[quote:77a3e199d9="45B"]我在土瓜灣'雅舍'訂造左一張3-seat布的是sofa bed個款好靚6呎$3930。[/quote]

有無相睇呀....
THX

KS

最平係軒琴居(海馬)$1880連腳踏仲有二三十隻色揀.

最平係軒琴居(海馬)$1880連腳踏仲有二三十隻色揀.

但軒琴居(海馬)d款有d老土wor

[quote:ccc60bd532="KS"]可唔可以俾資料我.....唔該晒[/quote]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3651

我都係睇呢張.....香港買無彈腳要$3600(3座位)

可唔可以俾資料我.....唔該晒

深圳寶安北路'好百年'三樓. Giomani專門店

[quote:7df8f20ea1="kam1100"]
o夷? 我又係呢張wor. 但我在大陸頂. 2+1只需RMB6900 (運費加200). 7月初到.[/quote]

rmb6900都算平呀?