藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SM
打印 上一主題 下一主題

請問在那裡可買到強力磁石?(抺窗用) [複製鏈接]

Re: 請問在那裡可買到強力磁石?(抺窗用)

[quote:fdfc7e6fff="SM"]請問在那裡可以買到磁石? 要強力果隻! 用離清潔玻璃窗.
我買左一對 唔知係個磁力弱...定係塊玻璃太厚? 清潔一個窗已經跌左三十幾次落離.... :!:[/quote]

磁石?
1. 深水-?(華輝對面) 可以買到強力磁石 $20 - $80 (小心手指).
2. 在hdd中拆出來 超強 已令到公司一個mon永久變色. :shock:
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

磁石?
1. 深水-?(華輝對面) 可以買到強力磁石 $20 - $80 (小心手指).
2. 在hdd中拆出來 超強 已令到公司一個mon永久變色.

呢d磁石是否可以用來清潔windows?

[quote:3d79007af4="45B"]
磁石?
2. 在hdd中拆出來 超強 已令到公司一個mon永久變色.

呢d磁石是否可以用來清潔windows?[/quote]

只可以用來upgrade 原本的清潔工具.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:92a4f307b1="Jess&Burns"]我係SOGO 頂樓見過.[/quote]

樂聲牌已經唔再出啦

有D魚缸用的清潔刷也是類似的,磁力也相當大。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

磁石?

唔該晒咁多位~  
樂聲牌已經唔出? 咁點算好呢...
"華輝對面"係咪起鴨瞭街呢?

如果蜘蛛俠肯幫下手既話....
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

[quote:0147f7fa04="SM"]
"華輝對面"係咪起鴨瞭街呢?[/quote]
Yes

最近在葵芳的葵涌廣場地下,有一檔是$30一個的清洗器,也是磁石的原理。大家可以去看看哦。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

係呀 我都買左 仲用埋添呀