藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

和黄會議結果,有無人可以教下我點寫... [複製鏈接]

[quote:28478a2026="我是誰"]實在很對不起今天出席會議的業主,浪廢了大家寶貴的時間;得到的是被人帶到黃埔花園遊花園,以及知道亞媽原來是女人 :em05:[/quote]

我是誰兄言重了!雖然會議沒什麼實質結果,但各位都盡了力,我們還是感激的! :em21:
繼續努力!!!

和黃的人每次都話非正式的會議,即是不需負起以和黃身份的責任,仲每次都係
耍官腔同講廢話,我們可否要求一個正式的會議,不要再浪費我們的時間去做沒
有結果的事。

另外,和黃在一星期內沒有滿意的答覆,不只將投訴信寄去一傳媒,仲要寄到其
他報章雜誌社,雖然此舉可能對我們藍澄灣的樓價有負面的影響,但仲好過我們有苦自己知(如果大部份業主都係自住),應比全港市民知道原來和黃咁大間發展
商的樓宇質素你咁差,等和黃對我們的不滿有反應,亦要對日後新的樓質素有所提升,仲要知道我地一班小業主唔係怕事,只係想爭取自己應得,可安居.........

在此再一次向我是誰說聲謝謝,你為我們街坊所作出的努力,只要我們目標一致,所有的辛勞係唔會白費的。

[quote:2966de64bf="我是誰"]實在很對不起今天出席會議的業主,浪廢了大家寶貴的時間;得到的是被人帶到黃埔花園遊花園,以及知道亞媽原來是女人 :em05:[/quote]

兄台切勿自責,其實你已經為大家做咗好多嘢,而且盡哂力。 要怪只能够怪和黃嗰兩個代表,佢哋根本就無實質諗過幫我哋解决問题。唔通佢哋今日先知有乜問题咩! :em05:

我自己會寄一封投訴信俾和黄,如果無回應就會有其他行動。 :x

[quote:b8ca5eb01e="wychan"][quote:b8ca5eb01e="我是誰"]我自已要對簽署了投訴信的業主負責,如和黃7日後的回覆不能使人滿意,我會馬上send 去壹傳媒,不會再容和黃拖延時間。亦不想再花時間考慮其它行動...

(因投訴信上已得到同意)[/quote]

同意 支持...[/quote]
Agree too ....
其實不論今日開會結果如何
都好多謝各位有份出席人士.....特別多謝我是誰...(唔好自責啦.... :em21: 番)
thx~~~~

[quote:2eb0d0ec0d="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:2eb0d0ec0d="wychan"][quote:2eb0d0ec0d="我是誰"]我自已要對簽署了投訴信的業主負責,如和黃7日後的回覆不能使人滿意,我會馬上send 去壹傳媒,不會再容和黃拖延時間。亦不想再花時間考慮其它行動...

(因投訴信上已得到同意)[/quote]

同意 支持...[/quote]
Agree too ....
其實不論今日開會結果如何
都好多謝各位有份出席人士.....特別多謝我是誰...(唔好自責啦.... :em21: 番)
thx~~~~[/quote]

Agree too and 我是誰 u done well already Thank you!
I am sure we did give them some pressure.  Look forward to next week otherwise send explain letter all around.

To: 我是誰

You are doing great job for RC.  Why should you felt regret for us.  Even though I am always a cd-rom here I am proud of your work done for the RC and would like to express my sincere thanks to you.

Really thanks for your contribution to RC.

KM KO

和黄有冇留下會上說 "運輸處否決和黄Shuttle Bus 的信件"?
可否post看看?

Thank you very much for your efforts. We will always support you !!
I\'m T2C...

long time no online just know we have such a big event yesterday!although i am late thanks 我是誰 !!

我是誰 你千萬唔好放棄及氣餒呀 往後既日子我地仲好需要你架 今次去之前我地都預左係咁架啦 攪得到呢個會議已經好好架啦 唔係好好呀 係好勁呀 除左我honey之外 你係我心目第二個最強偶像呀!!!!
:em21: 我地係一家人呀