藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

完全係工作上" 交帶" o既問題 [複製鏈接]

我今日都比個foreman玩到死 仲嚮電話中喊咗出嚟
我啲雲石花同地腳線都不能入目都唔洗佢做
只係要佢執廁所同廚房
但佢死懶裝修工人
班裝修工人係我朋友 又點會破壞我間屋
又話驚唔見嘢懶佢 我話唔會有問題 除非你要偷我都冇法
佢就發皮四...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:71a0ff2189="diedsee"]我今日都比個foreman玩到死 仲嚮電話中喊咗出嚟
我啲雲石花同地腳線都不能入目都唔洗佢做
只係要佢執廁所同廚房
但佢死懶裝修工人
班裝修工人係我朋友 又點會破壞我間屋
又話驚唔見嘢懶佢 我話唔會有問題 除非你要偷我都冇法
佢就發皮四...[/quote]

你下次帶埋dv 錄音機錄低佢地副咀臉...........
真係頂......... :twisted:

其實我個人應為呢班人真係唔可以姑息... ...

如果星期六開完大會個情況都仲係咁(最多俾3日時間佢)
真係要立即send封投訴信俾和黃同傳媒!

唔可以再拖
大家都忍夠喇!! :twisted:

[quote:1556ac0062="我是誰"]唔知大冢有冇留意到,從16/June起,執漏處己加了很多人手及31條電話線,希望他們真的知錯能改..

資料來源: 和黃之總物業經理陳志球先生[/quote]

狼來了的感覺太重了,無野直得信。

仲話造生意講個”信”字,但對我地實在太言而無信太多次了啦!

相信大家比佢o既機會亦不少了,但佢地只會浪費而無好好珍惜。對我而言這已是最後機會。

另外,”我是誰”我有個附加要求,就是為補償大家之慘痛,要求黃和把”保固期延長至一年”這樣對大家會公平 D 。

To Diedsee
唔好哭..要堅持...唔使同下面班人講直接打
Tel: 21287500 找趙小姐佢會幫到你....

[quote:5e5cb656bc="Kit & Carol"]To Diedsee
唔好哭..要堅持...唔使同下面班人講直接打
Tel: 21287500 找趙小姐佢會幫到你....[/quote]

呢個係咪和黃投訴電話??

肥仔,不要再等了,拿拿聲,take番條key,開始搵人整野吧。
兩口子會意見不合,係正常事,你咁"本事",條女又咁"賢淑"。 :em04:
做friend既我,又咁"靚仔" :em12: 。唔好為件"死物"而費神,
堅持係應該,但不應該麻木.....。 :em16:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:907d35d522="diedsee"]我今日都比個foreman玩到死 仲嚮電話中喊咗出嚟
[/quote]

diedsee,搵人錫番啦 :em21:
唔好喊~~~唉,聽到你咁,相信大家為你而唔開心。點都好啦,
早日安居樂業,藍澄友係唔衰得架 :em11:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我打左去和黃喇.............佢叫我搵番gary lam.........又要等佢電話 佢會唔會唔覆我0架??????

[quote:5d7c8333bd="Tomato"]佢地張換窗表安排我6月12日換窗 無換到...........
今晚打左電話比我 話要延遲到7月尾先換 :cry:
我平日都幾好聲氣 今晚終於忍唔住媽左一鑊 :twisted:[/quote]

我有負責安排換窗嘅電話唔知姓乜只知係話事人.92538234希望幫到手.
目只近觀心能望遠