藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 維也納
打印 上一主題 下一主題

冇風 [複製鏈接]

[quote:9ccdef4e05="atrick & Cherry"]但系c座幾好風播 :em04:[/quote]

你多我地一隻窗 - 主人房床頭

[quote:79a15cef26="維也納"][quote:79a15cef26="atrick & Cherry"]但系c座幾好風播 :em04:[/quote]

你多我地一隻窗 - 主人房床頭[/quote]

系呀 多隻窗可能好d
講黎講去 我下個月初應該入得伙喇 都時落黎食飯吖.
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

我地又黎食  得唔得  :shock:
:D :D :D

咁 A 又點呀?
WINDY 嗎?

[quote:18bf2ae7b9="atrick & Cherry"][quote:18bf2ae7b9="維也納"][quote:18bf2ae7b9="atrick & Cherry"]但系c座幾好風播 :em04:[/quote]

系呀 多隻窗可能好d
講黎講去 我下個月初應該入得伙喇 都時落黎食飯吖. [/quote]

真的嗎? 我真的可以來?     

[quote:cba0947cf5="維也納"][quote:cba0947cf5="atrick & Cherry"][quote:cba0947cf5="維也納"][quote:cba0947cf5="atrick & Cherry"]但系c座幾好風播 :em04:[/quote]

系呀 多隻窗可能好d
講黎講去 我下個月初應該入得伙喇 都時落黎食飯吖. [/quote]

真的嗎? 我真的可以來?     [/quote]

當然 我地系好鄰居嗎.... :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

i am flat B very windy too.

I AM FLAT A VERY WINDY AIR-CON IS NOT ALWAYS NEEDED.

我又來!!!!!!!!!!食飯
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:13b5fcffde="dick&queenie"]我又來!!!!!!!!!!食飯[/quote]

welcome 呀 到時再約喇!!