藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Busman
打印 上一主題 下一主題

我家的小狗 [複製鏈接]

大家諗住點樣偷運佢地入藍澄又唔比管理員發現哩?
個籠都幾揚....
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

我嗰隻咪就係左邊那張相纙 不過我仲有一隻架.
藍澄藍澄我愛你

[quote:a8444d9c40="Solskjaer"]Hi Eric & mandy
你們的Sasha好可愛可以介紹我認識嗎 ?   [/quote]

當然可以啦,佢依家大隻D啦,但都一樣咁得意!! :mrgreen:

其實如果寵物唔影響到人地,其實都唔怕光明正大咁帶佢上樓!!! :em11:

[quote:4032971001="Eric&Mandy"][quote:4032971001="Solskjaer"]Hi Eric & mandy
你們的Sasha好可愛可以介紹我認識嗎 ?   [/quote]

當然可以啦,佢依家大隻D啦,但都一樣咁得意!! :mrgreen:

其實如果寵物唔影響到人地,其實都唔怕光明正大咁帶佢上樓!!! :em11:[/quote]
好呀!我同女朋友都好鍾意狗尤其是"金毛"可惜無能力養. :cry:

[quote:94d54a0e22="Solskjaer"][quote:94d54a0e22="Eric&Mandy"][quote:94d54a0e22="Solskjaer"]Hi Eric & mandy

其實如果寵物唔影響到人地,其實都唔怕光明正大咁帶佢上樓!!! :em11:[/quote]
好呀!我同女朋友都好鍾意狗尤其是"金毛"可惜無能力養. :cry:[/quote]

好,入伙之後PM你玩!!

[quote:ee2db347c1="Tomato"]好得意呀!!連我呢個怕狗怕貓的人都覺得佢地好盞鬼..............好想抱0下 (但係驚 :roll: )[/quote]

咁你無理由會鍾意Snoopy架wor???  :?:  :?:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

其實Snoppy係乜野動物?????????

我的妹妹同吉吉
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我隻史立沙唔識講野ka...
叫都唔叫...............
----------------------------------------------------
hihi bascodaddy
我隻狗係仔來的...
個名都係叫 仔仔
今年2years old
未有女朋友....
----------------------------------------------------
待大家入左來住之後...
一齊過去美景個到開狗會
一齊玩啦!!!!!!!

我地都有 一仔一女喔
大仔兩歲叫 比比.細女四個多月叫 樂樂
都是比熊犬啊 遲o的都會係新屋住 有得玩記得叫埋佢地啊~
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊