藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Arbee
打印 上一主題 下一主題

88F 真係搭到火都黎呀 ~ !! [複製鏈接]

夜晚搭88G 個司機大佬要等齊人先開車
9:10 上車 9:30 先開車....唉...

乜唔係15分鍾一班???
咁佢地唔岩規距wor

如果我坐巴士去葵芳最怏要 40分鐘 但坐綠van去青衣頂多都係30分鐘就到 lu ~

[quote:f0b20adf96="rstfung"]你有無車去葵芳?? 葵芳架勁快! :em11:  約6-7 mins 到RC! 我試過頭落車未行幾步 第二架又到了! 據司機講 理論上15mins一班 但現在人多時老闆要求即開! 即如果多人入RC時 就算RC無客都會空車出葵芳 我搭咁多次基本上都是車等人 未試過要企度等車![/quote]

係呀 我都試過呀....

[quote:a99d324c14="smallpotato"]夜晚搭88G 個司機大佬要等齊人先開車
9:10 上車 9:30 先開車....唉...[/quote]

我剛才搭 88G
竟然係我搭嗰部到蛇仔路時 已有另一部入到 RC
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:e984733cd5="diedsee"]我剛才搭 88G
竟然係我搭嗰部到蛇仔路時 已有另一部入到 RC[/quote]

真係好快喎!

我星期三撘過一次由rc 去青b城既88F...
我企係個站企左差吾多半個鐘 真係數住三架88G都走左先有一架F黎..
加埋佢青b漫遊仲去埋青b碼頭真係激到塊面有紅變青啦.. 由rc去青b城竟然要50分鐘有多先到...
我再係青b城撘279x返上水....哈哈...都係45 分鐘咋....
真係以為自己係搬左上大陸添呀....
如果由香港站過去 撘鐵用左20分鐘左右啦 係荔景轉葵芳 等埋小巴去到都係半個鐘左右咋...最正係小巴站左近有間7仔喎 買杯野飲住等都吾知幾爽呀...
一箭定江山

[quote:345b42e6d8="肥度"]我星期三撘過一次由rc 去青b城既88F...
我企係個站企左差吾多半個鐘 真係數住三架88G都走左先有一架F黎..
加埋佢青b漫遊仲去埋青b碼頭真係激到塊面有紅變青啦.. 由rc去青b城竟然要50分鐘有多先到...
我再係青b城撘279x返上水....哈哈...都係45 分鐘咋....
真係以為自己係搬左上大陸添呀....
如果由香港站過去 撘鐵用左20分鐘左右啦 係荔景轉葵芳 等埋小巴去到都係半個鐘左右咋...最正係小巴站左近有間7仔喎 買杯野飲住等都吾知幾爽呀...[/quote]
係呀....個站咁近地鐵...我第日都會盡量搭88G.......... :mrgreen: