藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

Handbook [複製鏈接]

[quote:9f606d74a8="diedsee"]之前好似有人問過出律師信ge問題ga
唔知嗰位人兄有冇出呢?[/quote]

:arrow: 如果有的話,都已經一段時間,而家應該有下文路喎! :?:

不如出封聯名 warning letter 先 可行嗎??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:488d7a906a="diedsee"]不如出封聯名 warning letter 先 可行嗎??[/quote]

:arrow: 可能要找我地o既投訴專員 wychan 及我地o既財子 Dick 出手啦!HAHA! :wink:

[quote:0179aec995="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:0179aec995="Jeffrey & Shirley"]我地可吾可以出信如下給和黃之收樓部:

執漏時間多於四星期,各業主有權討回因發展商延誤而引致之心靈上之損欠,各業主將採取法律行動,而一切之法律費用,將由發展商負責。

有無意見?![/quote]
心靈上之損欠精神上之損耗肉體上之損傷............... :[/quote]

plus 金錢上之損傷 時間上之損傷 + .....

[quote:342698214e="Jeffrey & Shirley"][quote:342698214e="diedsee"]不如出封聯名 warning letter 先 可行嗎??[/quote]

:arrow: 可能要找我地o既投訴專員 wychan 及我地o既財子 Dick 出手啦!HAHA! :wink:[/quote]

AGREE

[quote:5531063390="Jeffrey & Shirley"]我地可吾可以出信如下給和黃之收樓部:

執漏時間多於四星期,各業主有權討回因發展商延誤而引致之心靈上之損欠,各業主將採取法律行動,而一切之法律費用,將由發展商負責。

有無意見?![/quote]

應該可以架因為鵝地個庄修師傅都叫鵝地哄管李處話佢地吾快d整有問題的地方鵝地的損失系味你地照價賠先又系喎 :!:
開心時大叫一聲.....Qoo.